I den grekiska mytologin, som var Icarus?

Icarus, en gjuten medlemmen inom spelarna i den grekiska mytologin, är känd för sina fantastiska härkomst. Deadalus, Ikaros far, föll under vrede Minos, som kritiseras Deadalus med att hans dotter. I sin ilska, Minos sådan Deadalus och Ikaros i en labyrint som hade byggts för att innehålla monster. Men Deadalus, som var arkitekten bakom Labyrinth, var känd som en skicklig hantverkare.

The story of Icarus liv och dramatiska död är insvept i sin fars hantverk. För att undkomma Labyrinth, gjorde Deadalus ett antal vingar för sin son och sig själv. Vingarna smiddes av vax och fjädrar. Med vingar, var far och son kan flyga ut ur labyrinten för frihet. Före avstigning gav Deadalus hans son en allvarlig varning. Han sade till honom att inte flyga för nära solen. Om han skulle göra det, förklarade Deadalus, vaxet som höll sina vingar tillsammans skulle smälta, vilket gör dem värdelösa, och Icarus skulle falla från himlen till sin död.

Icarus var dock övervinnas genom den otroliga känslan av flygning. Han blev så erfarenhet, han flög högre och högre. Han flög så högt att han blev farligt nära solen. Precis som hans far varnade honom skulle hända, vaxet i vingarna utfördes i en meningslös vätska. Vingarna föll sönder och Ikaros föll från himlen. Vattnet i vilken Ikaros sägs ha fallit är nära Icaria, en grekisk ö i Egeiska havet. Ön är döpt efter den legendariska flygande mannen. Icaria är sydväst om ön Samos.

The tale of Icarus har varit föremål för många dikter, berättelser och målningar. Han är särskilt tydligt i dikter och målningar från renässansen. Icarus ses som en symbol för heroisk djärvhet. Men Icarus har åberopats för andra ändamål också. I själva verket har han blivit ett slags maskot för en modern organisation. The Icarus Project, en fras som är "Navigera The Space Between briljans och Madness", är en organisation för personer som lever med bipolär sjukdom och psykiska sjukdomar. Organisationen är namn för Icarus eftersom bipolär sjukdom kännetecknas av otroligt toppar av inspiration och glädje som följs av chockerande låga dalar av depression.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.