Vad är Hogwarts?

Hogwarts är skolan för häxkonster och trolldom uppfanns av JK Rowling i Harry Potter böcker. De flesta åtgärderna i romaner sker på Hogwarts, som förutom den magiska undervisningen, är på liknande sätt som de flesta europeiska internatskolor.

Hogwarts skola löper från september till juni. Studenter får bo på skolan under jul och påsk raster, men får oftast åka hem under sommaren. Skolan i böcker en genom sex är under ledning till största delen av Albus Dumbledore.

läsare att hitta i den fjärde boken, Harry Potter och den flammande bägaren att det verkligen finns många skolor i magiska undervisning, men Hogwarts verkar vara den mest framstående skolan i UK. Rival Schools omfattar Beauxbatons, antagligen finns i Frankrike, och Durmstrang, troligen ligger i Bulgarien. kan Hogwarts vara belägen i England eller Skottland, men där det finns ingen större roll för mugglare, eller icke-magic folk, eftersom det är unplottable. Detta är en magisk anordning som används för att göra en hemlig plats och gör det omöjligt för någon att placera den på en karta. Rowling kärlek till Skottland, men antyder att det kan vara platsen. Som i många moderna internatskolor, eleverna på Hogwarts bor i ett av skolans fyra hus: Hufflepuff, Gryffindor, Ravenclaw och Slytherin. Husen är tänkta att representera några av de egenskaper som individer som tillhör varje hus ha.

Gryffindor är modiga, Ravenclaws är smarta, Hufflepuffs är rättvisa spelare, och Slytherins har ett rykte som listig, makt som vill, och ibland ont. Eleverna sorteras i hus vid Sorting Ceremony under sitt första år. Sortering som man bär den Sorting Hat, som fattar beslut om personen passar bäst tillsammans med de olika husen. Varje hus tjänar poäng, som sedan beräknas i slutet av året för att välja det vinnande hus av året. I slutet av valperioden firandet avslutas med presentation av huset koppen. I alla utom den fjärde och sjätte böcker, har Gryffindor vann hus mästerskapet. Omnämnandet av mästerskapet inte äger rum i Böcker sex och fyra på grund av dödsfall bland Albus Dumbledore och Cedric Diggory. Varje hus har sin egen sovsal och vardagsrum, som ligger i skilda delar av slottet. Det finns mycket detaljer om Gryffindor's sovsalar och samlingslokaler. Dessutom har Bok två en liten beskrivning av Slytherins rummet. Eftersom huvudpersonerna i romanerna, Harry, Ron och Hermione är alla Gryffindor, beskrivningar av de gemensamma lokalerna i Hufflepuff och Ravenclaw har inte lämnats.

Heads of Houses, vanligtvis lärare, övervaka eleverna på Hogwarts . Eftersom den sjätte boken antyder att professor McGonagall ta över som rektor för Hogwarts är det oklart vem som nu blir chef för Gryffindor. Många tror att det kommer att Hagrid. Dessutom lämnar Professor Snape utträde ur skolan en öppning för en ny chef för kammaren för Slytherin, och många tror att professor Slughorn kommer att inta denna plats.

Studenter börjar sina studier på Hogwarts då de är elva och avsluta när de är 17 eller 18, och har nått vuxen ålder. Hogwarts erbjuder sju års utbildning. De viktigaste åren, från en gradering synpunkt är år fem och sju, eftersom dessa är de år eleverna ta O. WLS, eller det ordinarie Nivåer Wizarding och vattensalamandrar, det FULT utmattande Wizarding Tester. är några kurser som krävs för alla studenter under de första åren. Dessa inkluderar Charms, Transfiguration, Försvar mot svartkonster, astronomi och History of Magic. Efter det andra året kan eleverna på Hogwarts välja valfria. När OWLS fattas, eleverna är inriktade på karriärvägar och ytterligare valbara som kan hjälpa dem att fortsätta senare karriärer som häxor och trollkarlar.

Romanerna hänvisar ofta till boken Hogwarts: A History , vilket förklarar grundandet av skolan och dess olika förtrollningar. Hermione citat ur historien i längden. Hon verkar vara den enda student som har läst boken. Av betydelse är grundandet av skolan i 993.

De fyra grundarna av Hogwarts började i harmoni, men senare grälat om det kloka i att ta emot studerande som inte var från ren-familjer blod trollkarlsvärlden. Slytherin lämnade Hogwarts efter detta argument, eftersom de övriga tre grundarna inte delade hans fördomar om guider som kommer från mugglarfödda bakgrunder. Viss oro för att skilja eleverna i husen har uttryckts i Böcker fyra till sex. En sådan uppdelning kan hindra studenter från ena mot den gemensamma fienden av Voldemort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.