Vilka Avengers?

The Avengers, en grupp av serietidning hjältar skapad av Marvel Comics, ska inte förväxlas med den brittiska TV-serien The Avengers vädring från 1961-1969, som fokuserade på spioner, eller spy-fi-format. Författaren och konstnären Stan Lee skapade många av de tecken som ingår i Avengers gruppen. Serieböcker om dessa samlingar av superhjältar först dök upp på 1960-talet, och resulterade i ett flertal varianter av det ursprungliga temat med "Young Avengers" förändringar i förteckningar över berörda superhjältar. Detta superhjälteteam är frammana växande populär ränta till en 2011 film featuring karaktärerna och lanseringen av filmer med två huvudpersoner i 2008 Iron Man och Hulk .

grupp av superhjältar i första serietidning, släpptes 1963, var Thor, Ant-Man, Captain America, den Wasp, Iron Man och Hulk. I själva verket den första äventyr i gruppen var att hjälpa Thor besegra sin bror Loke. Första serietidning beskrivs också syftet med Avengers, "för att bekämpa de fiender ingen enskild superhjälte kunde motstå. "Dessa grupp hjälte insatser har blivit mycket populärt med DC Comics" införandet av Justice League, tre år tidigare 1960. När den tecknade serien fortsatte, gick andra superhjältar Avengers från tid till annan, eller åtminstone stoppas av för gästspel. Dessa inkluderar Captain Marvel, Captain Britain, Wolverine, Giant Man och Spider Man. Rykten flyger avseende koncernens deltagarlistan om 2011 film, men det är mycket troligt att Hulken och Iron Man kommer att utgöra en del av laget, och Captain America klart kommer. Andra potentiella superhjältar omfatta flera X-men-medlemmar, och Spider Man. De flesta slutsatsen att praktiskt taget alla Marvel Comics hjälte, inklusive Fantastic Four är lovligt byte för integration. Det främsta målet för Avengers har normalt varit att kämpa mot olika skurkar med extrem superkrafter, och som ofta antingen av främmande eller övernaturliga extraktion. Några potentiella skurkar har gått med i gruppen under kortare perioder, bland annat Black Widow och Scarlet Witch. Flera olika författare har varit ansvarig för att återskapa gruppen över tidsperioder. Dessa inkluderar Roy Thomas, Steve Englehart, Jim Shooter, Roger Stern, John Byrne, och det team av Bob trakassera och Steve Epting.

Det har dessutom förekommit flera animerade produktioner featuring gruppen. Dessa inkluderar en tretton serie episod TV som pågick mellan 1999-2000, kallad The Avengers: United We Stand , och två direkt till DVD-filmer släpps under 2006. 2011 spelfilm är skrivet av Zach Penn, och kommer sannolikt att utvecklas till två filmer, en med Captain America, och den andra hela superhjälte gruppen. De kastade inkluderar Robert Downey Jr som Iron Man, och Samuel L. Jackson som Nick Fury.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.