Vad är ett Life Lesson?

Ett liv lektion är precis vad det låter som-en lektion du lär dig i livet. Det är verkligen vilar på idén att lära av dina misstag. Livet lärdomar kan beskrivas som definierar stunder som är ihågkomna. Eftersom livet lektioner bygger på en individs livserfarenheter, de är unika för varje person.

Livet lektioner kan förekomma i något område. Trots att vi lär sig mycket varje dag, vi behöver inte alltid lära oss något som vi anser kommer att påverka vårt beteende för resten av våra liv. Detta skiljer ett liv läxa från allt annat vi lär oss. Ett liv lektion vanligtvis är något vi känner en djupgående omvandling. Till exempel, om vi reagera på ett visst sätt för något och sedan möta obehagliga konsekvenser av vårt handlande, kan detta få oss att tänka över hur vi hanterade situationen . Vi skulle vilja göra olika val och beslut i framtiden att få de resultat vi ville ha i stället för det gjorde vi inte. Detta kan fungera som en livets läxa, så att när de konfronteras med liknande omständigheter, kan vi medvetet förändra vårt beteende. För att uttrycka det enkelt, ett liv läxa lär oss att inte göra samma misstag två gånger.

Livet lärdomar kan användas för att hjälpa oss att förstå oss själva bättre. Eftersom en läxa livet har lärt konsekvenserna av våra handlingar eller reaktioner på detta sätt kan vi få en inblick i hur vi tänker, agerar och reagerar i vissa situationer. Kanske en av de största livets lärdomar vi slutligen kan lära sig är att samtidigt som vi inte kan kontrollera allt, kan vi kontrollera vårt svar på saker.

Ett exempel på en liv lektion när det gäller arbete och karriär kan vara avslöjandet att göra en blygsam levande på något vi brinner för är bättre än att arbeta på ett obehagligt eller tråkigt jobb för mer pengar. Livet lektioner i relationer är lika varierande och unika som varje relation, men det finns gemensamma teman som att tillbringa mer tid med nära och kära. Några av oss lära oss en viktig läxa liv när någon närstående dör, och vi önskar att vi hade tillbringat mer tid med den personen. Denna lektion kan leda till att vi spendera mer tid med våra älskade återstående.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.