Vad är en Konsekvens?

När vi diskuterar de grammatiska reglerna, kan det föregående finnas anledning till viss förvirring. Denna grundläggande grammatiska princip styr rätt användning av pronomen. Förstå antecedent kan ta lite tid, men kan kraftigt öka en persons kunskaper i grammatik och korrekt skriftlig stil.

Termen antecedent har en mängd olika användningsområden, allt som rör på något sätt till ett objekt eller en idé som föregår en annan. I logik, till exempel, är föregångare till "om" avsnitt, första delen av ett hypotetiskt påstående. I grammatik, avses med att ett substantiv som ett pronomen beskriver. Den mest grundläggande exemplen på föregåenden i grammatik består av en grundläggande mening som innehåller ett substantiv och pronomen. Till exempel, i meningen "John har beslutat att sälja sin bil," John "är en föregångare som" hans "avser. Föregångare kan singular och plural, så i den meningen "att katter vägrar att äta sin mat", "katter" är föregångaren till "deras. "

förvirring föregångare kan bli följden av vaga inledande uttalanden. Det är viktigt att försäkra sig om att pronomenet syftar på ett specifikt substantiv i en mening för att säkerställa klarhet. Om en person säger "Jag såg Joan på Mary's Cafe. Hon vill köpa ett hus, "det kan vara innehållsinriktade klart att det är Joan som vill köpa ett hus, men grammatiskt pronomenet kan hänvisa till antingen Joan eller Maria. För att minska risken för förväxling, kan talaren upprepar det föregående i den andra meningen, vilket gör det tydligt vilka substantiv för "hon" indikerar. En annan viktig fråga för att förstå föregångare är korrekt användning av antal avtal. För att en mening vara korrekt, både substantiv och pronomen måste samtycka till antalet. Singular föregångare tenderar att använda pronomen som han, hon, han, hon, den, eller dess. Plural föregångare ofta använder sina, de, dem, eller deras. Den svåraste delen av antal avtal kommer när substantivet refererar till en grupp av föremål eller personer som singularis, som med allt, alla, eller alla . Även om dessa substantiv syfta på flera personer, de är grammatiskt singular och kräver en sällsam pronomen. Den korrekta pronomen för dessa exempel slut vanligen som dess, hans eller hennes.

För att bättre förstå rätt användning av föregångare, anser studera grundläggande grammatik genom böcker eller webbplatser. Många grammatik-relaterade webbplatser kommer att omfatta tester för att förstärka och testa kunskaper efter att ge användarna en grundläggande handledning. Föregångare är ett svårt begrepp, men är en värdefull princip att förstå. Genom att korrekt använda föregångare och deras resultat pronomen, en person kan förbättras i stor utsträckning hans eller hennes författarskap stil och noggrannhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.