Hur kan jag skriva en roman?

Många aspirerande författare undrar vad som krävs för att se sina kreativa idéer att sluta som en debutroman. Som med varje försök att, finns det olika steg som de flesta författare måste gå igenom för att komma fram med en idé, skriva en roman, och få en roman publicerad. Varje steg är viktigt och var och en bygger på det tidigare steget. Innan en romanförfattare kan skriva en roman, ska hon slutföra en del bakgrundsinformation arbete. Till exempel borde hon läsa massor av andra verk för att se om hennes författarskap stil och idéer kan konkurrera med det som nu offentliggjorts. Människor som har självförtroende att de kan skriva en roman motsvarande kvalitet och kreativitet i andra som faller inom sin genre bör leta efter ytterligare råd från bästsäljande författarna genom sina webbplatser, skriver klasser och workshops.

Romaner görs minnesvärd genom sina karaktärer. Läsarna vill kärlek, hat, rädsla, och avser med det tecken i de böcker de läst. Ett av de bästa sätten att karaktärerna blir mer övertygande är genom klarhet i de händelser som utvecklas i romanen. Således, för att skriva en roman som får publiceras det föreslås att karaktärerna använda alla sina sinnen. Som ett resultat kommer läsarna att kunna uppleva händelser med karaktärerna genom att tydligt beskriva ljud, lukter, smaker och texturer för i karaktärernas värld.

Vissa författare vill skriva en roman av den "flygande med säte i byxorna" metoden, och andra vill beskriva och planera det. I vissa fall måste den forskning och bakgrunden arbetet slutförs att göra händelser och detaljer i romanen korrekt. Dessutom är det viktigt att ha en grundläggande synopsis och "hook" conceptualized innan skrivprocessen kan börja. I vissa fall kan en ny tanke eller vrida utvecklingen i sinnet av författaren halvvägs genom skrivprocessen. I så fall måste författaren väver att utvecklingen i boken genom att skriva om och redigera en stor del av vad som redan skrivits.

För många författare är beslutet att skriva en roman enkel och själva skrivprocessen är trevlig, men de åtgärder som måste vidtas för att få boken publiceras är både tidskrävande och svårt. Gå Writers 'konferenser, workshops, tecknade bok och bokklubbar är bra sätt att nätverk. Många författare strävar efter att få sina manuskript läses av en agent, men är en agent mer benägna att läsa ett manuskript av en ny författare om hon har rekommenderats av en av agentens nuvarande kunder eller kontakter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.