Vad är ett minimum Day?

Minst dag är en kortare dag som ofta ingår i många skolor "skola veckor. Förkorta en skoldag är vanligtvis görs eftersom skolorna är lagstiftat i sina distrikt och deras stater att tillgodose en viss undervisning minuter per vecka. Detta kan lämna möjlighet för många skolor för att minska timmar på en enda dag och fortfarande uppfylla detta genomsnitt. Det kan finnas några fördelar med att ha ett minimum dagen för studenter, personal och fakulteter. Lärare kan använda den extra tid att träffa föräldrar, delta i personalmöten, eller för att träffa studenter. Studenter kan dra nytta av denna modell genom att få till ett tätare samspel med människor som inte i sin klass, som de fortfarande skulle kunna bedriva ett gemensamt arbete. Alternativt kan många bara gå hem eller bege dig till efter skolstarten program och avsluta sina läxor förr.

skoldistrikt kan variera hur mycket tid som rakat av dagen för att göra den "minsta. " Allt beror på minuten längd resten av skoltiden, och det kan även bero på gymnasiebetyg. High school kan ha kortare krav instruktion minut än läroverk, till exempel.

Beräkning i denna fråga är oerhört viktig. Misslyckats med att räkna minuter som behövs kan betyda skolor skulle inte undervisningstiden måste de uppfylla under ett års tid. En sådan händelse inträffade i San Bernardino County i Kalifornien, 2009. Eftersom stadsdelen inte korrekt beräkna minuter minsta dag, skolbarn tillbringar 34 dagar till i klassrummet, inte sin början sommaren fram till början av augusti, för bara några veckor före instruktion skulle återupptas igen. Stadsdelen, även om ursäkt för misstaget, var en binda därför inte uppfylla undervisning minut och dag uppgår skulle ha lett till stora minskningar av statligt stöd till varje skola. Det är inte alla människor är fans av den minsta dag. Föräldrar som arrangerar sina scheman att hämta sina barn på en gång per vecka, kan finna det utmanande att behöva träffa en uppgörelse om en dag varje vecka. Barn kan motsätta föräldrar i detta avseende, eftersom varje minskning av skoltiden, av vanligtvis cirka en timme, kanske såg ut att ligga på som en välsignelse och inte en förbannelse. Vissa föreslår slutar minsta dagarsschema och minska dagars undervisning i stället. Men precis som det finns minsta timme krav per skola vecka, det finns också minimikrav dag krav per läsår, så detta arrangemang inte alltid är möjligt.

Minsta dag vanligtvis ses som annorlunda än slutliga listan dagar. När eleverna tenderar att gå högstadiet och gymnasiet, kan de ha två till tre dagar med finaler vid slutet av varje termin. Detta gör det möjligt för lärare att ge mer omfattande tester som tar längre tid för studenterna att slutföra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.