Vad är en On-Sale Date?

En on-försäljning datum är ett förlag begrepp som avser det datum när en viss bok eller en tidskrift kommer att börja säljas. Termen används också av registrering och filmindustrin för nya versioner av album och filmer. On-försäljning datum populärt uppstå på tisdagar i alla tre branscher, även om särskild poster kan släppas vid olika tidpunkter. En del av PR-processen för många viktiga böcker, filmer och album innehåller offentliggörandet av den försäljning datum för att uppmuntra konsumenterna att köpa objektet samma dag som det släpps.

kränkning av en on-försäljning datum kan åtföljas av hård böter och andra straff, särskilt för stora produkter. Om en butik misstag förtid sätter en produkt ute till försäljning en gång, kan ett företag vara förlåtande. Upprepa händelser kommer att resultera i sjöfarten alla nya utgåvor ute efter kontrollen på försäljningen datum, för att förhindra att lagra från att sälja objekt tidigt. Som ett resultat, kan verksamheten i butiken lidande eftersom butiken inte har produkten när konsumenterna vill ha det. Även om företagen är inte intresserad av mindre utsläpp, kommer stora produkter åtföljas av sträng kontroll av om-försäljning datum.

I utgivning av böcker kallat embargo innan de nått den säljas datum. De flesta boxar med embargo kommer böckerna tydligt märkta så att boklådor kan ställa lådor åt sidan och öppna dem när böckerna klartecken att sälja. Embargot etiketter anger titeln på boken, den om-försäljning datum, och straffen för att sätta böcker ute till försäljning tidigt. Embargo böcker hålls för personal endast områden för att hindra allmänheten från att se dem. I vissa fall medföljer tung främja utgivning av en produkt, som ger konsumenterna en Fever Pitch. Harry Potter-serien, till exempel, har starkt tillämpas också på försäljning datum, och många bokhandlar kasta midnatt parter så att kunderna kan börja läsa böcker så snart som möjligt. Långrev ofta form av produkter, särskilt elektronik, när en release datum förutses. Kraftigt främjade produkter kan orsaka en stor belastning för butiken ägare och personal, på grund av den tillhörande kaos som kan kräva mer personal och fler timmar.

Tillgång till produkter innan den kan säljas datum är vanligtvis starkt begränsad. Tillverkarna ser till att de anställda förstår hur allvarliga brott mot den försäljning datum, och lagerbyggnader noggrant kontrollera sina lager. När beståndet skeppas ut till butikerna är det märkta och vanligtvis förvaras i ett säkert område tills den kan säljas dag anländer. Vissa företag, särskilt stora förlag slumpmässiga kontroller av butiker att deras för-are försäljning datum inte kränks.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.