Vad är Seven Sisters?

De sju systrarna är liberal arts college på östkust i USA. Flera av dem är också syster skolor till tidigare alla manliga Ivy League college. Sedan 1927, när termen Seven Sisters , för att hedra Plejaderna, myntades, två av de sju systrarna har blivit samundervisning. De sju systrarna grundades alla i den 19: e talet med målet att öppna upp utbildningsmöjligheter för kvinnor, eftersom de flesta högskolor var alla manliga på den tiden. De sju systrarna idag visar rutinmässigt upp i topp pedagogiska ranking för USA.

Kollegierna anses ingå i de sju systrarna är: Mount Holyoke College, Vassar College, Wellesley College, Smith College, Radcliffe College, Bryn Mawr College och Barnard College. De sju systrarna anspråk en mängd kända akademiker, däribland Jackie Kennedy, Margaret Mead, Katharine Hepburn, Gertrude Stein, Julia Child, Emily Dickinson, och många andra. Medlemmar av sju systrar som fortfarande alla kvinnliga tror att behålla en kvinnlig student kropp har betydande värde för sina studenter, och många kända akademiker har skrivit om förmånen att studera vid ett Women's College.

Mount Holyoke College, som ligger i Massachusetts, är den äldsta av de sju systrarna, som grundades 1837. Mount Holyoke stoltserar på utbildning av ovanliga och starka kvinnor och har fokuserat på att tillhandahålla högkvalitativa akademiker sedan 1837, då kollegiet använde samma läroböcker används i manliga högskolor. Förutom att vara en del av de sju systrarna, är Mount Holyoke del av Five Colleges Consortium, som tillåter eleverna att ta lektioner vid Amherst College, Smith College, Hampshire College och University of Massachusetts Amherst. Mount Holyoke college också par med Dartmouth College och California Institute of Technology för att erbjuda en mycket anlitad Engineering Program.

Vassar College i New York, grundades 1861. År 1969 blev det första av de sju systrarna att gå utomhus och inomhus, efter sjunkande ett erbjudande att gå samman med Yale. Förutom att bevilja grundutbildningsprogram grader, erbjuder Vassar en masterprogrammet i kemi. Ett antal kända siffror i konsten har examen från Vassar.

Wellesley College, även i Massachusetts, öppnades 1875. Wellesley har ett starkt program inom naturvetenskap, och många elever går på att delta i medicinsk och annan professionell skolor efter examen. Wellesley mål omfatta utbildning befogenhet kvinnor som har för avsikt att göra en skillnad i världen i stort, och skolan är väl känt för sin vackra 500 tunnland grunder, inklusive trädgårdar designad av Frederick Law Olmstead.

Smith College, en annan medlem av Five Colleges Consortium, bildades i Massachusetts 1871 som ett privat Women's College. Smiths Grundutbildning befolkningen fortfarande alla kvinnliga, även om män är upptagna som doktorander. Smith är den största privata Women's College i USA, och liksom alla de sju systrarna, är det fortfarande mycket engagerad i att högkvalitativ utbildning för kvinnor. Smith har ett starkt program inom naturvetenskap, särskilt teknik, samt en rik tradition av utexaminerade i konsten.

grundades Radcliffe College 1879, ursprungligen som en bilaga till Harvard för att utbilda kvinnor. Radcliffe har sedan gått in i Harvard, och är idag en samundervisning Institute of Advanced Study. Radcliffe Namnet används fortfarande av många organisationer på Harvard, och Radcliffe besättningen laget behåller sina egna färger och maskot. bildades Bryn Mawr 1885, och är en av de mest eliten i Seven Sisters, anta ett begränsat antal sökande. Det var ansluten ursprungligen med Society of Friends, även om den religiösa sammanhang har sedan tagits bort. Tillsammans med Haverford College och Swarthmore College, Bryn Mawr bildar Tri-College Consortium, med ömsesidighet mellan skolor möjligt för studenter att ta lektioner på alla campus. Bryn Mawr, liksom Smith, medger män på forskarnivå undervisningen.

Barnard College är den yngsta av de sju systrarna, grundades i New York 1889. Det är associerat med Columbia College, även om den har en separat fakultet, administrativ personal och budget. Grundutbildning antagning till Barnard är begränsad till kvinnor, medan män från Columbia tillåts att delta i undervisningen och aktiviteter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.