Vad är Poison Pen Letters?

Poison Pen bokstäver är elaka anonyma brev som är avsedda att störa mottagaren. De skiljer sig från utpressning, som är avsedd att utvinna något, eftersom de är rent skadlig. Ett gift penna brev kan framkalla vrede, rädsla, och en allmän känsla av upprörd från den person som tar emot det, mycket till glädje av författaren. Den mycket manipulativ bokstäver är inte så vanliga som de en gång var, eftersom papper korrespondens är vikande, men de dyker upp oftare än många tror. Den "gift" i begreppet avser ofta provocerande, bitande innehållet i skrivelsen. Poison Pen bokstäver normalt hammare på en svag punkt i mottagaren, och de kan innehålla felaktigheter eller kränkande uttalanden som är avsedda att utlösa en reaktion. På mer mild skala, kan förgifta penna bokstäver bara vara elak, och ibland skrattretande. När Poison Pen brev innehåller hot eller förtal, kan mottagaren välja att ta dem till polisen, av oro för personlig säkerhet eller rykte. En rad olika metoder för brottsbekämpning kan användas i ett försök att identifiera upphovsmannen till den hatpost, och om han eller hon hittas åtal inte ovanligt. I vissa regioner i världen, en enda person kan ha en ökänd "Poison Pen," ta den på sig själv för att skicka obehagliga brev till en stor del av samhället. Detta är givetvis gör författaren slutligen lättare att identifiera.

mottagit brev gift penna kan vara ganska frustrerande, eftersom mottagaren inte kan ta upp innehållet i brevet, eftersom författaren gömmer sig bakom anonymitet. Detta kan vara dubbelt upprörande när brevet innehåller felaktigheter eller känslig information som författaren inte vill se stor spridning. Dessa typer av brev skickas till alla sorters människor, från politiker till lärare, och de flesta är överens om att den bästa reaktionen är ingen reaktion. Personer med särskilt tjockt skinn ibland dela brev med vänner för hån och allmän förströelse.

Om du skulle vara mottagare av ett gift penna brev, försök inte vara alltför upprörd, oavsett vad författaren säger. Anonym författare är fega och ytterst ovärdiga din uppmärksamhet, och genom att inte reagera, kommer du att beröva författare till belåtenhet. Om du tror att skrivelsen förtjänar uppmärksamhet för brottsbekämpning, ta den till din lokala polisstation. Annars kan du överväga att lämna in den bort som bevis, i händelse av att fientligheterna trappas upp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.