Vad betyder "House Dålig" Mean?

När någon sägs vara "hus fattiga" det betyder att han eller hon tillbringar en ovanligt stor andel av inkomsten på bostäder. Begreppet ses vanligen just med hänvisning till kostnaderna för bostadsägande, som omfattar avbetalning, försäkring och underhåll, även om hyresgäster kan också vara hus fattig. Eftersom någon som är fattig hus ägnar så mycket inkomster till bostäder, han eller hon kan ha svårt att uppfylla finansiella åtaganden, och godtyckliga inkomst är vanligen begränsad.

Klassiskt, människor blir fattiga hus när de uppmuntras att köpa en fastigheter som de inte riktigt har råd med. På bostadsmarknaden som är extremt dyra, kan människor tvingas att betala ett högt pris för att hitta en fastighet som svarar mot deras behov, och de rationalisera inköp genom att hävda att hyrorna är lika höga och att de behöver en plats att bo på. Människor kan också bli hus fattiga genom att helt enkelt overstretching deras möjligheter och köpa huset de tycker att de förtjänar, snarare än att vara realistiska och välja en fastighet som de kan bekvämt råd. Det är inte heller ovanligt för människor att bli hus fattiga eftersom de underskattar kostnaderna för bostadsägande, och skrupelfria fastighetsmäklare och banker kan uppmuntra människor att inte titta närmare på kostnaderna för att äga ett hem. Exempelvis kan folk titta på en inteckning betalning och tror att de är realistiskt har råd, men de tycker inte om kostnaden för allmännyttiga företag, underhåll av hem och försäkring, vilket innebär att de snabbt finner sig under vattnet.

Det stora problemet med att vara hus dåliga är att det stammar finansierar till bristningsgränsen, vilket gör människor mycket sårbara för saker som arbetslöshet, stigande levnadskostnader eller ändrade familjeförhållanden, såsom skilsmässa, där ett hem är inte längre stöds av en dubbel inkomst. Det är vanligtvis svårt att spara pengar för oväntade händelser, eller för långsiktiga investeringar såsom pensioner och fonder college, med alla diskretionära inkomst blir strömmade in i huset, och detta lämnar folk i en instabil ekonomisk situation.

Att hus fattiga kan också stam relationer. När folk har inga pengar att spendera på semestrar och ledig underhållning, kan de bli väldigt stressad, tittar på huset och ett förhållande som en börda. Speciellt om en av personerna i relationen sköt hårdare än andra för att köpa ett visst hus, kan förhållandet inte kunna överleva. Credit journaler också kan ansträngda i denna situation, eftersom människor inte kan betala räkningar i tid, och de kan till slut möta återtagande eller avskärmning.

Folk kan undvika att bli hus fattiga genom att köpa klokt, välja en bostad som de kan bekvämt råd, eller hyra tills de har pengar att köpa. Några varningssignaler att människor kan göra ett dåligt beslut om fastigheter är: att ha en mycket liten mängd kontanter för en handpenning, fortfarande kommer att ha några pengar i reserv efter hantering av handpenningen och kostnader stängning eller känslan betonas mer än det antal potentiella avbetalning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.