Vad är spelet Hangman?

Hangman är en blyertspenna och papper ord spel som kan spelas av barn så snart de kan känna igen bokstäverna och stava enkla ord. Den guesser kan göra motiverade gissningar baserade på ord mönster, brev frekvens, och kunskaper i engelska stavningen, men dessa är inte nödvändiga förmågor. Målet med spelet är att gissa ordet eller frasen före gissningar slut. Spelet är för två spelare.

Spelare bör fastställa före början hur bilden ska dras. Generellt sett är galgen dras innan spelet börjar, men det kan också göras som en del av spelet. De element som ingår i kroppen skiljer sig också, och mer detaljerade ritningen, desto mer gissningar är tillåtna. Den minsta ingår vanligtvis huvud, bål, två armar och två ben. Det är möjligt att lägga hals, fötter, fingrar och ansikte element-ögon, näsa, mun, öron, hår, etc.

Förberedelser Hangman
Till att börja med den person som det tänker på ett ord eller en fras och antingen kommer ihåg det, eller skriver det på en hemlig lapp. Ord kan någon längre, men mycket lång och mycket korta ord kan ge ytterligare ledtrådar helt enkelt från sin längd (i. e. , det finns helt enkelt inte så många två bokstäver ord).

Nästa drar det ett diagram över galgen. Åtminstone, består denna av en rät linje, en ställningar, och en kort linje som kommer ner från slutet av ställningar, där hängde mannen kommer att dras. På ena sidan av en galge, drar den en horisontell linje eller streck för varje bokstav i ordet, lämnar utrymme mellan ord, om du använder en fras.

Hur man spelar Hänga gubbe
När förberedelserna är klara, börjar spela. I varje tur erbjuder guesser ett brev som han eller hon anser kan vara i ordet. Om brevet är i ord eller fras, lägger bokstaven i diagrammet på alla lämpliga linjer. Om brevet inte i ord eller fras, skrivs den under bokstaven linjer och lägger till ett element, som tidigare överenskommits, till Hangman diagram.

Making the Game of Hangman Lättare
Om du spelar Hänga gubbe med ett mycket litet barn, kommer du vill vara det, och få barnet vara guesser. Spelet blir mycket lättare för spelare i alla åldrar om alfabetet är skrivet under spelområdet. Välja välbekanta ord som följer standard mönster i engelska är en annan strategi för att göra spelet lättare, som använder versaler. En uppfinningsrik förälder kan fortsätta lägga till ritningen så att ett barn är garanterad succé.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.