Vad är några Kids ’Magazines?

Människor som vill prenumerera på barnens tidskrifter har en mängd olika tidningar att välja bland. En av de mest kända barnens tidskrifter i USA är den tidskrift kallad Highlights för barn . Highlights för barn kan ofta hittas i läkarnas väntrum och består av en mängd facklitteratur artiklar och noveller. Tidningen innehåller poesi, gåtor, skämt och andra utfyllnadsord för att hålla läsaren intresserad.

Carus Publishing skriver ut flera ungar "tidskrifter som har funnits i flera år. Carus Publishing skapar tidskrifter för olika åldrar. Sin familj tidskrifter ingår Babybug , Ladybug , Spider , Cricket , Cicada , och flera andra prisbelönta publikationer. Varje tidskrift är inriktad mot olika ålder nivå så att föräldrar kan prenumerera på en tidning som passar deras barns behov. Tidningarna innehåller berättelser, artiklar, poesi och andra roliga aktiviteter för barn. The Children's Better Health Institute skapar flera barnens tidskrifter samt. Baserad i Indianapolis, IN, skriver bolaget tidskrifter som uppmuntrar barnen att leda en sund livsstil. Tidningar Turtle , Humpty Dumpty , Children's Playmate , Jack and Jill , och Children's Digest är alla utformade för att underhålla barn med berättelser, dikter, spel och annan utbildningsverksamhet. Allt material i tidningen presenterar subtila budskap som hjälper barn ser vikten av att leva ett hälsosamt liv. Den Bluffton Nyheter Grafiska företag beläget i Bluffton, OH, producerar tre barn "tidskrifter som riktar sig till barn mellan i åldrarna åtta och 10. Tidningarna Hopscotch Magazine , Boys 'Quest , och Fun for Kidz . Hopscotch Magazine är inriktat mot flickor och Boys 'Quest når ut till unga pojkar. Fun for Kidz är utformad för både pojkar och flickor. Den Magazine Group stoltserar med att erbjuda hälsosamma berättelser som främjar traditionella värderingar.

New Moon är en tidning skriven för och av tjejer. Den förbjuder reklam och vägrar att ta med artiklar om kostrådgivning eller hur man blir populär. Tidningens mål är att hjälpa flickor växa upp till självsäkra människor som utvecklas till sin fulla potential. Tidningen använder verkliga unga flickor på redaktionsrådet för att se till att det bästa innehållet för flickor ingår i dess sidor.

National Geographic Kids är det lilla syster till National Geographic publikation för vuxna. Sedan sitt första framträdande i 1975 har målet varit att få barnen glada om världen runt omkring dem. National Geographic Kids har en mängd artiklar om djur, underhållning, sport, teknik, vetenskap och mer. Målgruppen är barn i åldrarna sex och 14.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.