Vad är ett behov föreligger?

Under vissa omständigheter är information bara så bra som de säkerhetsåtgärder som vidtas för att skydda den. Ibland är det bästa sättet att skydda känslig information eller en egen hemlighet är att begränsa antalet personer som faktiskt kan ha det. Därför är ett antal företag eller myndigheter medvetet avstå känslig idéer om en strikt behov föreligger . Endast de personer som har legitima skäl att komma åt denna information skulle kunna få det.

informationen på ett behov föreligger ofta delas mellan flera personer eller avdelningar, så att ingen enskild individ kan äga allt . När tillstånd gravörer arbetet på en ny uppsättning av tryckplåtar för att producera regeringen valuta, till exempel, får varje gravör bara en del av den färdiga konstruktionen. På detta sätt ser ingen enskild gravör någonsin hela tryckplåten, så att han eller hon inte kan tvingas att återge det för förfalskare. Varje avdelning på vägen skulle också ges särskild information om ett behov föreligger.

Militära underrättelse-och annan känslig information är ofta klassificeras efter dess tillgänglighet nivå. Förvånansvärt många statligt anställda eller privata entreprenörer kan få tillgång till "top secret" information, men väldigt få skulle ha tillgång till ytterst hemlig information som klassificerats som "Penumbra" eller "kanot. " Vid varje nivå av säkerhet, det finns de som behöver veta och de som skulle helt enkelt vara intresserad av att veta. Det viktigaste syftet med en strikt behov föreligger är att skydda integriteten hos en känslig eller hemlig upplysning. Om en misstänkt i en lokal brottslighet hänt att delta i en hemlig sting operation, till exempel, är den federala myndighet som ansvarar för verksamheten inte alltid är skyldig att dela den informationen. Endast de med rätt credential och godkännanden säkerhet kunde möjligen tillgång sekretessbelagd information som innehas på ett behov föreligger.

Genom åren har journalister och berörda enskilda medborgare in rättslig åtgärder för att få tillgång till information som regeringen anser vara på ett behov föreligger. Freedom of Information Act (FOIA) tillåter privatpersoner att göra framställningar myndigheter för frisläppande av hemligstämplade eller offentliga handlingar, men många av dessa handlingar kommer till Redacted form, vilket innebär att skriva själv har täckts över med svart bläck. Information som kan påverka frågor som rör den nationella säkerheten eller pågående brottsutredningar, till exempel, kan fortfarande hållas på ett behov föreligger, även om själva dokumentet frigörs genom Freedom of Information Act.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.