Vad är en Tidningen Record?

Två olika kriterier används för att beskriva en tidning på rapporten. I den första meningen är en dagstidning på rapporten en tidning som publicerar offentliga meddelanden, information som kan vara av intresse för ett samhälle som resultatet av en kommun rösta, och rättsliga meddelanden. I den andra meningen är en tidning på rapporten anses vara en publikation med höga krav på journalistiken, publicera information som är viktigt, viktigt och intressant. Enligt den första definitionen, många tidningar, däribland det prestigefyllda New York Times är inte tidningar på rapporten, även om de är kända för kvaliteten på deras journalistik. I själva verket Times i synnerhet har uttalat sig om frågan, be folk inte för att hänvisa till det som en "tidningen på rapporten. "

motstridiga definitioner för en tidning på rapporten visar de förändringar som nyhetsmedia genomgår. Innan utbredd tillgång till ögonblicklig kommunikation, många tidningar kände att de hade en allmän skyldighet att offentliggöra information som människor kan ha svårt att hitta på andra ställen, även om dessa uppgifter inte var särskilt intressant, eller om det bara gällde ett litet segment av samhället. En tidning på rapporten kan publicera utländska val resultat, till exempel se till att de gick in i offentliga register, under förutsättning att denna del av tidningen kan anses inte nitning av alla läsare.

Dessutom Många länder kräver rättsliga meddelanden såsom väsentligt ändra äganderätten till ett företag som skall publiceras offentligt, att se till att alla berörda parter skall ha tillgång till denna information. En tidning på rapporten skulle offentliggöra denna information, vilket säkerställer att det delades ut och in i registret. Denna praxis är väldigt värdefull för släktforskare och historiker, som kan pore igenom gamla exemplar av tidningar för att få information om de människor de studerar.

Många gemenskap tidningar runt om i världen kan fortfarande anse sig traditionella tidningar på rapporten, ger information om kommande möten i staden regeringen, sport resultat från lokala skollag, bland annat. Sådana tidningar också ibland publicera ett sammandrag av regionala nyheter som de tror skulle vara av intresse för deras läsare, och ett separat avsnitt avsätts för att publicera rättsliga meddelanden.

Stora tidningar har dock övergett sin roll som "tidningar på rapporten," korrekt förutsatt att deras läsare kan få sådan information från andra källor, exempelvis Internet . Istället har dessa publikationer placerat en större fokus på framkant journalistik, rapportering berättelser som andra tidningar inte täcker. Vissa människor envisas med att kalla dessa publikationer "tidningar på rapporten," när den mer exakta beskrivningen kan vara "tidningen att notera. " Några välkända exempel på dessa typer av publikationer från hela världen inkluderar: The Australian, E-post och Guardian (Sydafrika), The Irish Times, The Daily Telegraph (London), The Toronto Star (Kanada), Hindustan Times (Indien), The New York Times, The Wall Street Journal, The Standard (Hong Kong), The Guardian (London), The Washington Post, Al Akhbar (Libanon), De Morgen (Bryssel), Le Monde (Frankrike), Die Welt (Tyskland), och Aftenposten (Norge), bland många andra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.