Vad är Associated Press?

Associated Press är en nyhetstjänst som ger innehåll av alla slag till tusentals tidningar, radiostationer, TV-nät och webbplatser. Associated Press är den vanligaste av alla nyhetstjänster.

Med byråar över USA och världen, Associated Press genererar artiklar, bilder, grafik och video som används av tidningar och andra resurser att betala för att prenumerera. Det finns olika nivåer av abonnemang finns, enligt vissa mindre tidningar kanske bara betalar för Statewide nyheter och viktiga nationella nyheter, medan de större tidningarna ofta betala för att få varje uns av innehåll Associated Press ger ut.

Associated Press tillåter nyheter leverantörer att använda innehåll från delar av världen som de annars aldrig skulle kunna täcka. Det kan också ge dem möjlighet att spara pengar genom att inte skicka sina egna reportrar och fotografer till stora lokala evenemang. Detta är oftast undvikas genom större papper, men eftersom Associated Press artiklar och foton finns tillgängliga för läsarna gratis på många webbplatser. Stora tidningar skickar vanligtvis sina egna reportrar och fotografer till större evenemang för att de tillhandahåller unika innehåll till betalande abonnenter. Fortfarande, som tidningar i synnerhet inför de svårigheter som uppstår genom den ökade popularitet och innehållet som källor på nätet, ger Associated Press ett kostnadseffektivt alternativ till verkliga journalistiska arbetskraft. bildades 1846, Associated Press har vunnit 48 Pulitzerpris inklusive 29 foton Pulitzer, mest av alla nyheter organisation. Det är i allmänhet en respekterad källa för nyheter och bilder, även om dess nyheter kan ofta känna standardiserade. Det är av design, men eftersom standardiserade karaktär Associated Press artiklar idealiskt tillåta dem att skäras ned till valfri längd-för att passa allt utrymme tidningen vill ge dem-utan att förlora tydlighet och läsbarhet.

Enligt www. ap. org omfattar Associated Press 242 byråar och sysselsätter 3. 700 personer över hela världen. Det tjänar 1. 700 amerikanska tidningar och 5. 000 radio-och TV-butiker. Det finns också internationella 8. 500 abonnenter som omfattar totalt 121 länder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.