Som är Boxcar Children?

Boxcar Barnen är huvudpersoner i en serie barnböcker med samma namn. Dessa böcker har blivit populära bland amerikanska barn sedan 1940, och serien fortsätter att produceras, trots att den ursprungliga författaren har gått bort. Många barn bokhandlar bära Boxcar Children, och det är också möjligt att finna dem i boxar genom olika återförsäljare. Avläsningen nivå för de böcker som är runt andra genom fjärde kvaliteter, beroende på förmåga och intresse av det enskilda barnet.

Den första boken i serien, Boxcar Children Efter den inledande romanen, resten av Boxcar Barnböcker involvera barnen lösa olika mysterier. Den ursprunglige upphovsmannen, Gertrud Chandler Warner, äldre även barnen då serien gick framåt, även böcker skrivna av senare författare behållit barnens ursprungliga åldrar, vilket kan vara lite förvirrande. Warner skrev de 19 första böckerna i serien och böckerna blev så populära att förlaget beslutat att fortsätta producera böcker under hennes byline efter att hon dog.

Många barn tycker om att läsa serien eftersom Boxcar Children are resursstarka, medkännande och intelligent, och berättelserna är ofta roliga och intressanta. Varje barn har en distinkt utvecklat karaktär, vilket gör att många läsare att hitta något gemensamt med åtminstone en av karaktärerna, och böckerna uppmuntra folk att utveckla problemlösning kunskap och en medvetenhet om och ansvar för andra.

moderna läsare kan hitta en del av innehållet i Boxcar Children gammaldags, särskilt när det gäller de tidigaste böckerna från 1940-talet, men de böcker som fortfarande är roligt. Om du har ett barn i ditt liv som tycker det Boxcar barn men vill ha något lite mer köttig, Nancy Drew, Hardy Boys, och Bobbsey Twins är alla bra serier att överväga förgrenar sig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.