Hur skriver jag en Sympathy not?

En sympati notera är ett kort brev eller kort skickas till någon som just förlorat en nära anhörig. I dessa tider, kan detta vara en människa eller ett djur. Den sympati anteckning har funnits i många år, eftersom folk i allmänhet vill visa en vän eller kära de är ihågkomna i sin tid av sorg. Den sympati notera är en civiliserad sed och har utstått så länge människor har uttryckt sina känslor med hjälp av det skrivna ordet. P

Många tullen formaliseras i den 18: e och 19-talen, och en var sympati not. Sympati not skickades ofta på svart-bordered pappersvaror och tjockt papper, som anstår dess dystra ämne. De var ibland hand levereras till hemmet, men som e blev mer tillförlitliga, de sändes på det sättet också. Den sympati anteckning kan skickas så fort någon får reda på ett dödsfall, men det kan också skickas efter begravningen eller ett par veckor senare. Ibland är den värsta delen av ett dödsfall är ju alla arrangemang har slutförts och den älskade är memorialized. Chocken börjar avta och folk ofta hitta några veckor efter begravningen vara outhärdligt tomt. En sympati anteckning vid denna tidpunkt kan bara visa sitt stöd och vänskap de sörjande person behöver. En sympati anmärkning behöver inte vara långa, komplicerade eller onaturligt vältalig. Det kan enkelt uttrycka sorg över förlusten och en försäkran om att personen är i avsändarens tankar och /eller böner. Om avsändaren kände den avlidne personligen, ett kort, kan glatt minne ingå, exempelvis: "Jag minns hur mamma alltid gjort cookies för oss efter skolan och hur roligt hon var. " Dessa ord medföra stor tröst för de anhöriga. De vet att deras kära var viktigt för andra, och detta är avgörande för att föra igenom sörjande processen. Sad memories eller dåliga karaktärsdrag bör aldrig nämnas i en sympati not. Det är höjden av dålig smak, och gränsar till grymhet.

Den perfekta sympati anteckning blir kort, positiv och stödjande av familjen. Om någon aldrig "vet vad jag ska säga" vid sådana tillfällen, "jag är ledsen och din familj kommer att vara i mina tankar och böner" är tillräckligt. Skicka sympati notera är den viktig del, inte sin vältalighet, eller brist på sådan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.