Hur ofta ska mitt barn läsa?

"Läsning är grundläggande. Vi alla har hört det uttalandet i åratal, och det är helt sant. Ett barn som läser är ett barn som vanligtvis går bra i skolan, är ett bra Speller, har högre kritiskt tänkande, och har en större pool av allmänna kunskaper. p

Barn bör uppmuntras att läsa varje dag. Så fort de kan vända sidorna i en bilderbok, bör de få lära sig älska och respektera sina böcker. Föräldrar bör göra sig läsa mer, liksom, om de vill att barnen ska läsa, eftersom barn imiterar sina föräldrar. Föräldrar bör också läsa för sina barn, och storytime bör vara en av de bästa tider på dagen.

Helst bör barnen uppmuntras att läsa vad de tycker är intressanta-inom ramen för anständighet, naturligtvis -- även om det ser "för svårt. " Sex-åringar inte kan förstå mycket om encyklopedin, men bör uppmuntras att plocka upp en volym när de känner lust. En bra regel är att få ett barn i åldrarna fem och sju att läsa i 30 minuter varje dag. Tiden kan ökas eftersom barnet blir äldre. En förälder kan få börja med tio minuter och arbeta upp till 30, men det är acceptabelt. Vissa föräldrar kan faktiskt måste begränsa sina barns läsning tid om de har en bokmal på sina händer. Vissa barn ger sig huvudvärk, och föräldrar måste begränsa boka tid till mer än en timme eller två varje dag om detta inträffar. , men generellt sett så att ett barn att läsa så mycket som han eller hon vill ha är en bra sak. Ett barn som läser, och som utmanar sig själv genom att läsa avancerade material, kommer nästan alltid bra i skolan. Föräldrar bör tillhandahålla alla typer av böcker, liksom barns tidningar som National Geographic Kids eller Highlights . Ett barn bör också ha sitt eget lånekort och resor till biblioteket bör vara en återkommande händelse.

När ett barn lär sig läsa, en ny värld öppnar för henne. Hon kan gå någonstans, att någon eller göra något. Med den enorma utdelningar läsning betalar, borde ett barn uppmuntras att göra det så ofta som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.