Hur kan mitt barn Kontakt Santa?

Om ditt barn inte har fått en chans att se Santa Claus tala om för honom vad han eller hon vill ha i julklapp, inte bandet. Ditt barn kan fortfarande komma i kontakt med jolly gamla St Nick, och det finns många olika sätt att göra det. De kan skriva, ringa eller e-post, och du kan även kolla med de lokala handlarna eller handelskammaren för tider och platser för framtida besök av Tomten. att skriva ett brev till Santa i USA, besöka United Sttes Postal Service eller USPS hemsida för mer information, eller kolla med en amerikansk Post Office nära dig för mer information. Brev skickas till nordpolen kräver speciell hantering. Du vill inte ert brev till Santa att gå vilse, så var noga med att följa instruktionerna noggrant. Några kontor har också särskilda boxar bara för Santa's post.

Bortsett från posten, kan du hitta många resurser på nätet där barn kan skriva till tomten, och få ett brev i retur. Du kan behöva att registrera och kanske betala en mindre avgift för tillgång till Big Guy. Många webbplatser tillhandahåller e-post tillgång till Santa också. Barn bör övervakas hela tiden då online och bör vara noga med att inte lämna ut personlig information, även till Santa. Om du är orolig för det anseende som en webbplats eller helt enkelt inte har tillräcklig information om det att veta om det är bra, överväga att ha ditt barn använda e-alternativet på den nordamerikanska Aerospace Defense Command (NORAD) webbplats.

Om du och dina barn inte känner för att skriva, kan du alltid plocka upp telefonen och ge St Nick ett samtal. Han har många telefonnummer, så du bör ha några problem att lokalisera en. Du kan titta på nätet eller så kan du kolla med ditt lokala telefonbolag. Många telebolagen ge direkt direktlinjer till nordpolen. Vuxna kan hålla fast Santa nummer ifall någon är elak.

Eftersom det närmar sig jul, Santa blir lite mer aktivt, så barn kan anslutas till Mrs Claus eller en av tomtenissarna om han inte kan komma till telefon. Det är okej också, eftersom Santa kommer fortfarande få sina meddelanden. Dessa alternativ också komma till hands om ett barn glömmer att lägga till något till hans eller hennes önskelista. Inget behov av tårar, bara att ringa för att uppdatera listan vid behov. Vissa barn gör detta många gånger innan julafton anländer. Jultomten är alltid glad att höra från barn, vilket är varför det finns så många sätt att komma i kontakt med honom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.