Hur kan jag lära mig Basic spanska?

Om någon vill lära sig grundläggande spanska, finns det olika sätt att göra det. Många lär sig spanska med hjälp av en ljud-learning program. Dessa program finns tillgängliga på cd-skivor, kassetter, och även i en mp3-format. På detta sätt språkstuderande utsätts för ordförråd och grammatik övningar. Populära språkkurser omfatta dem som Pimsleur, Berlitz, och Living Language. Studenten lyssnar på modersmålskriteriet inspelade på CD. Genom att lyssna och upprepa, lär sig studenten ordförråd och hur man konstruerar egna meningar på spanska.

spanska ljudprogram är populära val eftersom eleverna kan studera spanska och samtidigt köra i bil till arbetet, träna, eller arbetar i närheten av huset. Audio lärande kurser kan köpas på lågprisvaruhus, bokhandlar, eller online. Studenter som inte vill spendera pengar på ett program kan oftast gå till biblioteket och hitta ljud kurser tillgängliga för check-out. Ett annat sätt att lära sig grundläggande spanska är att använda spanska språkinlärning programvara. På spanska programmet är perfekt för dig som behöver både visuella och auditiva lärande. Mjukvaran tillåter en elev att interagera med datorn, svara på olika scenarier. Till exempel kan den mjukvara ger en situation där den studerande måste praxis boka ett hotell. Studenten kan titta på en "skådespelare" eller tecknad bild på datorskärmen som samtalar med henne. Studenten kan då tala i en mikrofon för att svara på datorn. Datorn kan kontrollera om den studerande besvarar frågan korrekt. Det hjälper även den studerande perfekt uttal henne så att hon arbetar för att polera en infödd accent. Den som vill lära sig grundläggande spanska borde få böcker om hur man talar språket också. Om en person besöker en bokhandel eller bibliotek, kommer han att välkomnas av en rad böcker som lovar att lära henne grundläggande spanska. Han borde överväga att välja en eller två som kommer att bidra till målet att lära sig språket.

Investera i en bra spansk-engelsk ordbok är ett klokt val. Har en spansk-engelsk ordbok på sidan kommer att hjälpa en student att bygga sitt ordförråd. En spanska studerande kan också vara till hjälp att göra egna flash-kort från registerkort. Hon kan sätta ordförråd ord på korten och studera dem när hon har ett par minuter till godo. Sitter i läkarmottagningen, står i rad vid kassadisken, och väntar på att hämta barnen upp från fotbollsträning är perfekta sätt att använda tiden väl. En del människor föredrar att lära sig i en mer formell inställning eftersom de gör inte bra med oberoende studie. Om detta är fallet bör de registrera sig en grundläggande spanska lektion. Vuxenutbildning program erbjuder språkkurser hålls på nätter eller helger. Priserna brukar ligga på rimliga och av folk som vill lära sig grundläggande spanska. De flesta städer har privata språkskolor som erbjuder språkkurser på en regelbunden basis för människor i alla åldrar. Om en person som önskar privatlektioner eller klasser med flera elever, ska hon bestämma vilken typ av inställning och skola som passar hennes behov. När en person börjar lära mig lite spanska, skulle han titta på spansk TV eller lyssna på Spanska radio. Hearing spanska som modersmål och hjälper till att bygga upp ett ordförråd och göra en person blir van att höra spanska talas snabbt. Några spanska elever väljer att hitta en spansktalande Brevvän. De hitta brevvänner online och e-post utbyte med pennan vän. I dagens Internet ålder, kan man använda röstchatt att tala med andra i realtid-även om personen bor på andra sidan jordklotet.

Naturligtvis en person som vill lära sig spanska samverkar med infödda spansktalande så mycket som möjligt. Hon borde hitta några spansktalande i sitt lokala område och bli vän med dem. Detta kommer att hjälpa henne att öva språket med personer som är experter i ämnet.

Oavsett hur en person bestämmer sig för att lära sig grundläggande spanska, är det viktigt att mejsla ut tid för att studera. Lära sig ett nytt språk kräver tålamod och engagemang. Behärska det spanska språket kommer inte att ske över en natt, men om en person gör ansträngning, kan hon så småningom bli skicklig på att samtala med spanska som modersmål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.