Hur kan jag Forskning Min sida?

När en person uppnår en viss ålder, att det är grundläggande mänskliga naturen fråga, där kom jag ifrån? Spåra ett anor är som att åka på en resa, och du får träffa många intressanta människor längs vägen. Dina förfäder kan ha kommit från fjärran länder och kan ha lett till helt olika liv än den du lever nu. Ett släktträd är det bästa sättet att registrera din släkthistoria. Det är inte bara en förteckning över tidigare men det kommer också att bli ett rekordår för kommande generationer att bidra till också. Om du inte är så lyckligt lottad som har ärvt ett släktträd från dina förfäder finns det många sätt som du kan göra en sökning på dina förfäder. Om du söker på nätet hittar du massor av böcker och organ som kan hjälpa dig. Byråerna kommer att ta all information du har och gör en sökning åt dig. Men kanske du har tid och lust att göra samma sak själv med hjälp av några olika metoder. Om du ska spåra dina förfäder dig det bästa sättet att börja är genom att prata med din familj. Föräldrar, morföräldrar och farfars farföräldrar kan ge många ledtrådar och mycket god hjälp. Storfamiljen såsom mostrar, farbröder och kusiner kan ha information att dela med sig också. Ju äldre släkting längre tillbaka i dina förfäder kommer du att kunna gå.

Se till att den information de ger dig är korrekt. Du kan göra detta genom att dubbelkolla och kontrollera fakta med andra familjemedlemmar. Under tiden människors minnen kan bli ofokuserat men många viktiga fakta dyker upp om och om igen. Genom att samköra med familjemedlemmar som tanter och farbröder du kommer att kunna få en mer rättvisande bild.

Fotografier är också bra ledtrådar när du spelar anor detektiv. Gamla fotografier kan ha datum och plats på baksidan av dem. Ju äldre fotografier bättre. Nästa steg blir att kontrollera dokumentationen kontor i din stad som håller reda på födslar, dödsfall och äktenskap. Många stater har sina egna regionala arkiv kontor som har en hel del användbar information. Det finns också ett nationellt arkiv speciellt för släktforskning. De lagrar en stor mängd historisk information om databaser som antingen kan nås via Internet eller på mikrokort. Även kolla om din lokala tidningar har arkiv som du kan kolla igenom. Skolan årsböcker och kyrkliga register är också bra sätt att hitta information om anhöriga. Det kan ta lite tid men sök relevanta datum kan gräva fram något om dina förfäder.

Spåra din familj härkomst kan vara både en utmanande och skrämmande process. Skriv i ditt efternamn i en Internet-sökmotor och se hur många träffar du komma med. Om du verkligen är fast kan du alltid ställa in din egen webbsida som kommer att sätta ett ropar han runt världen för att se om någon vet eller minns folk i din familj. Många lägga meddelanden och fotografier i lokala tidningar i hopp om jogging någons minne om deras familj.

Kom ihåg att noga notera alla uppgifter som du vänder dig om dina framsteg . Spåra dina förfäder kan ta lång tid men det är ett sätt att sammanställa ett permanent register. Inspelningen dina förfäder är ett sätt att illustrera för kommande generationer rikedomen i deras arv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.