Vad är några tips för att skriva romaner?

skriva en roman är ett mål för många människor, professionella och amatörer författare lika. Ibland idén att skriva en bok hundratals sidor kan tyckas svår och omöjlig, men det är långt ifrån fallet. Ha en tydlig plan, gör ett utmärkt forskning, och resterande dedikerad till dina mål kan öka chanserna att ta fram en färdig roman. troligen viktigaste tidiga forskning som kan göras för att skriva romaner läser. Läser en rad romaner kan hjälpa nya författare förstå begränsningar, upptäcktsfärder, stil och struktur i romanens genre. Det är viktigt att komma ihåg att skriva en roman betyder inte att kopiera en berömd författares stil, men spendera tid att läsa en massa romaner kan lära en nybörjare författare vad han eller hon gillar eller ogillar om stilen, vilken typ av karaktärer är intressanta, och även vad genrer författaren gynnar. Behandlingen kan fungera som en egen utbildning för att skriva romaner, och många experter anser att det bör hållas på en daglig basis.

Disposition är en av de bästa sätten att se till att skriva romaner är inte bara en övning, men kommer att resultera i en färdig bok. En skiss är en plan för en ny, de stora tomten punkter, karaktärer och teman är alla nedskrivna och granskas noga innan ett ord i romanen är till och med skrivit. Många författare skriver steg beskriver, där varje viktigt skede eller slå av tomten skrivs ned som en lista. Steg beskrivs hjälpa en författare att få en känsla för den exakta åtgärder av tomten, och kan uppmärksamma eventuella svaga punkter eller tecken som behöver ytterligare utveckling.

Vissa författare kan skriva ett utkast på en dag, medan andra behöver veckor. Medan ett utkast är ett viktigt steg för att skriva romaner, bör det inte hindra att en författare från näringslivet att faktiskt skriva en roman för länge. Skriva scheman är ett intensivt individuell sak, och måste upptäckas i stället lärt sig. Vissa människor fungerar bäst hela natten, eller tidigt på morgonen innan barnen är uppe. Många antyder att skriva varje dag, men vissa författare arbete koffein fyllda brista av flera dagar i taget innan kollapsa i veckor eller månader, utan att tappa bort från romanen. Upptäcka personlig skriver schema kommer att bidra till att fokusera kreativitet och underlätta processen med att skriva romaner. När du skriver, är det viktigt att hålla ett öga på stavning, grammatik och strukturella regler. Det är oklokt att tro att alla som kommer att fastställas av en redaktör, som boken kommer att få publiceras för att detta ska hända. Finishing ett första utkast med 2000 fel kommer bara att resultera i en lång ändringsarbete som snabbt kan bli nedslående. Running stavning och grammatik kontroll eller korrekturläsning vid slutet av varje skrift session kan spara enormt mycket tid.

skriva romaner är nästan aldrig fyllas helt ensam. Det är naturligt att vända sig till vänner och mentorer för hjälp med förbannade tomt poäng eller ens allmänna råd. Med en liten krets av läsare för att skriva romaner kan ge en författare fräscha idéer och nya perspektiv. Kom bara ihåg: en läsning vän vill ge sin åsikt, inte skriva boken själv. Människor som blir rasande när deras anteckningar inte införlivats eller trolla producerar sin egen roman med ett kusligt liknande intrig är inte goda läsare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.