Vad är engelska Språkstuderande?

engelska elever är individer som studerar engelska. Termen används vanligen i utbildningen för att hänvisa till studenter som förvärvar engelska som andraspråk. Enligt United States Census Bureau, 30% av eleverna fram till år 2010 kommer att vara engelska elever, och många skolor har börjat tänka om deras utbildning och läroplaner för att behandla frågan om ett stort antal inkommande studenter som kan ha begränsade kunskaper i engelska .

Lärare över hela USA har att göra med engelska elever, som kan komma från en mängd olika bakgrunder. Några engelska språkstuderande är nyanlända invandrare, och de kan vara äldre och mycket goda kunskaper i sitt modersmål. Andra är unga invandrare som inte haft en chans att lära sig engelska, eller barn som vuxit upp i hushåll där engelska inte talas. Eftersom det primära undervisningsspråket i de flesta amerikanska skolor är engelska, skolor försöker fånga engelska elever tidigt, så att deras läsning, skrivning och förståelse kompetens kan förbättras innan de blir frustrerade skolan.

Skolor i områden med stora mängder engelska språkstuderande kan ha English Language Development (ELD) program för att hantera sina elever med särskilda behov. En stark ELD program ger eleverna att kommunicera mer effektivt på engelska samtidigt som man förbättrar förståelsen och lyssna skolor så att de kan förstå vad som händer omkring dem. Mest ELD program bygger på modersmål kompetens att hjälpa eleven att överbrygga klyftan till engelska, och många lärare börjar få särskild utbildning så att de kan hjälpa sina engelska språkinlärare mer effektivt. När de träder dagis, de flesta endast engelska studenter har baskunskaper i engelska. För dem är skolan en möjlighet att finslipa sina engelska skolor, bättre ordförråd och lära sig mer om de komplicerade grammatiska regler som styr det engelska språket. För engelsk språkstuderande, kan skolan vara en skrämmande upplevelse, och det kan också vara förödmjukande för en illa skött klassrummet. Några engelska språkstuderande har fördelen av en baskunskaper i engelska, eftersom de kommer upp i tvåspråkiga hushåll. Andra däremot, har inga kunskaper i engelska, och lärare måste börja om från början med dem, hjälpa dem att snabbt skaffa sig kunskaper i engelska så att de kan fungera i klassrummet.

Det ökande antalet engelska språkstuderande i det amerikanska skolsystemet har lett till ansträngningar för att reformera svensk utbildning för att bemöta deras behov. Flesta skolan program Nu inser de redan befintliga modersmål kunskaper i engelska språket elever, snarare än att försöka undertrycka dem, till exempel. Vissa skolor erbjuder även speciella intensiva program, eller ett klassrum miljö som är särskilt väl lämpad att lära sig engelska färdigheter samt att ge allmänbildning. Även utbildning kan engelska bara, är det ofta erbjuds på ett sätt som främjar lärande, snarare än att bara frustrerande studenter som är nya språket, och en del skolor erbjuder även tvåspråkig undervisning, som också uppmuntrar eleverna att hjälpa varandra att lära sig nya språk kompetens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.