Vad är Department of Mysteries?

i Harry Potter-böckerna, är Institutionen för Mysterierna en avdelning inom Trolldomsministeriet som fokuserar på hemliga forskning och eventuellt utveckling också. Lite är känt om arbetet inom avdelningen för mysterierna inom den allmänna wizarding samhället, vilket gör den avdelning som motsvarar andra topphemliga statliga myndigheter runt om i världen. Läsarna förs till institutionen för Mysterierna i Harry Potter och Fenixorden. är anställda vid Institutionen för Mysterierna kallas "Unspeakables. "Precis som övriga anställda i hemliga organisationer verkar de leda till stor del stängd och privatliv, och de är inte vänliga eller utgående med andra utrikesministeriet. Kvalifikationer för att vara en outsäglig är okänd, men förmodligen Unspeakables är mycket duktiga forskare och guider.

För att komma till Institutionen för Mysterierna, guider ta ett ministerium hissen ner till nionde nivån på den massiva underjordiska komplex. En enda dörr öppnas till ett stort runt rum fodrad med flera dörrar. När en dörr stängs, det runda rummet roterar, vilket gör det omöjligt att veta var man kommer ifrån. I Harry Potter och Fenixorden , Hermione Granger mycket skickligt använder en spell göra stora flammande "X" är på dörrarna, så att den grupp unga guider att hålla reda på vilka dörrar de har redan försökt. kan många olika rum finns inom Institutionen för mysterierna. De framstår som avsätts för forskning om komplexa projekt och mycket avancerad magi. Det är också möjligt att Department of Mysteries döljer potentiellt farliga föremål. Inom ett av rummen är en makt "på en gång underbart och hemskare än döden," enligt Albus Dumbledore, och detta rum är alltid hållas låst. Några av rummen utforskas Harry Potter och Fenixorden , den femte boken i serien.

En av de central rum inom Institutionen för Mysterierna är Hall of Prophecy, som innehåller arkiverade profetior om wizarding världen, som hölls i små glaskulor. Profetior kan endast begäras av de guider som deltar i dem. Annat rymmer en stor tank hjärnor med länkade tankar, medan en innehåller ett sortiment av flytande planeter i rymden. Time-Turners och andra enheter relaterade till tid hålls i stora rum, och de är till stor del förstördes under slaget på ministeriet. Tecknen finns även ett rum som verkar fokusera på döden i den femte boken, med en mystisk slöja hängande från ett stort valv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.