När är Twelve Days of Christmas?

"The Twelve Days of Christmas" är en låt som de flesta känner till jul vet åtminstone en del av. Det finns emellertid förvirring om när Twelve Days of Christmas börjar faktiskt. Vissa människor börjar rösträkningen den 13 december. Detta är faktiskt felaktigt. The Twelve Days of Christmas faktiskt börja den 25 december.

Betydelsen av Twelve Days of Christmas är att de markerar tiden mellan när Jesus föddes och när han fick besök av de vises. Detta datum är 6 januari vanligtvis kallas trettondagen, eller Little Christmas. I vissa länder är Epiphany ett mer traditionellt datum för att ge presenter än är juldagen. Detta beror på att ge presenter denna dag symboliserar gåvorna som väckts av de vise männen, som också kallas de tre vise männen, eller vise männen. Den Twelve Days of Christmas används ofta för att markera resan i Magi, som blev tillsagda av Herodes att föra tillbaka information till honom om födelsen av ett barn som skulle hota hans styre. Istället för att informera Herodes, böjde de vise männen till Kristus och kände igen sin suveränitet enligt de flesta legender.

För många, dagen efter jul innebär en debut av blues. Julen är över, och allt det roliga sker. Det kan vara bra att minnas Twelve Days of Christmas, som många kristna fortfarande anser detta vara jul. Juldagen slutar inte jul utan endast börjar Twelve Days of Christmas.

Även om man normalt sett inte ta emot gåvor för varje Twelve Days of Christmas, har många en liten gåva prisceremoni på Trettondagen . För dem som redan försvunna jul, firar Epiphany kan förlänga säsongen.

Tyvärr har många redan kasserats sina julgranar långt innan uppsägningen av Twelve Days of Christmas. Det är klokt att göra det om trädet har blivit ovanligt torra. Dock är granen inte är en traditionell kristen symbol, så Epiphany kan firas med eller utan en.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.