Hur kan jag förbättra min handstil?

Medan vissa människor tycks vara välsignade med vackra och uttrycksfulla PENNFÖRING, andra tillbringar hela sitt vuxna liv undrar varför deras handstil liknar ett barns klumpig klottra. Lyckligtvis finns det många taktiker du kan använda för att förbättra din handstil.

I dagens datorstyrd samhället, möjligheter praxis PENNFÖRING och förbättra din handstil är få och långt emellan. Men är regelbunden praktiken det viktigaste steget för att förbättra din handstil. Att lära sig att skriva liknar lära sig att kasta en baseball-du kan inte förvänta perfekt resultat på första försöket. För att förbättra din handstil, är det lämpligt att analysera dina PENNFÖRING att avgöra vad du gillar och inte gillar om dina bokstäver stil. Är dina brev vinklat för långt åt ena hållet? Är några av dina brev märkbart större eller mindre än andra? Är avståndet mellan ord ojämnt? Jämför din handstil till skrivandet av dina vänner, familj och arbetskamrater att se hur du mäter upp. Att veta vilka områden som behöver förbättras gör processen att förbättra din handstil mycket lättare. Det finns många människor som tror att ditt val av skrivdon kommer att påverka din handstil. Att förbättra din handstil, besök din lokala stationära lagra och plocka upp en mängd olika pennor. Många människor tycker att deras handstil förbättras när de använder en reservoarpenna, men du kan ha dina egna preferenser liksom.

Korrekt teknik är ofta nyckeln till god handstil. Forskning har visat att många människor som har dålig handstil bilda bokstäver med fingrarna. De lägger hela tyngden av sin hand på pappret, använd fingrarna för att bilda bokstäver, och ta hand upp flera gånger för att flytta den över papperet. Detta resulterar i en snäv, trång bokstäver stil. Att förbättra din handstil, låt dina axlar och underarmar göra det mesta av arbetet. Fingrarna bör endast tjäna som guider till att skapa dina brev.

För vissa individer har kroppshållning en mindre inverkan på handstilen också. När du rasat i stolen, är det svårt att bilda dina brev ordentligt. Sitter rakt när du skriver för att ge armen tillräckligt med utrymme att röra sig över sidan.

Om du menar allvar med lärande för att förbättra din handstil, överväga att vidta en kalligrafi kurs. Local community college sponsor ofta korta kalligrafi kurser som du kan ta även om du inte är inskriven som heltidsstuderande. Även om kalligrafi används oftast för att ta itu bröllopsinbjudningarna eller skapa konsthantverk bitar, de metoder du lär dig att förbättra din vardag handstil också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.