Vilken är den vanligaste Brev på engelska?

vanligaste bokstaven i det engelska språket är bokstaven "e". Detta är fallet i det allmänna språket, i skönlitteratur och facklitteratur skrifter, journalistik, religiösa verk som Bibeln, och även i morsekod. Den vanligaste konsonanten i det engelska språket är "T. " med "e" är så vanlig i det engelska språket, skulle man kunna tro att det skulle börja mest ord. Egentligen "t" börjar de flesta ord, följt av "o. " "E" är den bokstav som oftast inträffar tredje i ett ord, och är den tredje vanligaste andra bokstaven i ordet. De vanligaste andra bokstav i ett ord i det engelska språket är h.

Egentligen är "e" långt ner på listan i engelska nybörjare ord, och kommer in på 15: e plats. De fem vanligaste bokstäver början ord är "t", "o", "en", "w" och "b" Cirka hälften av orden i det engelska språket slutar med bokstäverna " e "," t "," d "och" s "med den största andelen av ord som slutar på" e "Dessutom finns det fyra bokstäver mest sannolikt att följa" e "i ordet. Dessa är" r " "s", "n" och "d. "

Ironiskt nog, av de vanligaste orden med två bokstäver i det engelska språket, bara tre ord har faktiskt en" e "de ska, vi, och jag. Samt, i det övre tjugo mest skriven engelska ord, bara tre ord har ett "e" Dessa är "," det vanligaste ordet på engelska, och "han" och "vara. " However, När man analyserar mest använda tre bokstäver ord blir "e" en rättvisare andel.

När lära barn stava, kan det vara kul att spela ett spel med dem, om man säger bara ord som inte innehåller en "e. "Det är ganska svårt att få igenom mer än ett par meningar utan slip. "E" är ganska nödvändigt. Till exempel innehåller artikeln bara 193 av dem. Jag har också använt de vanligaste diftongen "th" 63 gånger, och den vanligaste konsonanten "t" 151 gånger.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.