Vad bör jag tänka på när du köper böcker?

Vare sig du letar efter läroböcker, böcker för arbete, eller böcker för nöjes skull, kan köpa böcker vara roligt eller det kan vara jobbigt. Köpa böcker på nätet kan spara dig mycket tid och pengar om du vet vad du letar efter. Du kanske också vill kolla in din lokala secondhandaffärer bok.

Second hand bokhandlarna kan vara stor för att köpa böcker på grund av de låga priserna. Du kanske inte kan hitta exakt den bok som du har ställt in siktet på, men du kanske upptäcker sådana som du inte har läst på din favorit genre. Dessutom kommer många affärer köper dina gamla böcker eller du kan byta din gamla böcker som du inte har läst. Titta på auktion dagar t. ex. 50% rabatt, eller en två för en speciell och du kan verkligen rädda att köpa begagnade böcker. När du behöver en specifik text bok, kan du vara bättre att hitta det på nätet och du fortfarande kan hitta det på nätet andra hand för att spara pengar. Vissa skolornas webbplatser har ett forum för att köpa och sälja begagnade läroböcker. Skolan bokhandel kan också erbjuda antikvariska läroböcker för försäljning och /eller köpa din lärobok från dig när du är klar med kursen.

Om du behöver eller vill ha en särskild bok du inte kan få användas, kan du jämföra online priset med att den lokala bokhandeln. Självklart om din lokala bokhandel har boken i lager kommer du att ha det direkt i stället för att vänta på sjöfarten, så det är en övervägande. Det är alltid en bra idé att komma ihåg överklagandet mycket böcker som presenter. När du ska köpa böcker, tänka på dem på din gåva lista och vilka böcker som passar deras intressen. Till exempel, om du hittar en bra bok om segling till ett bra pris och du vet att en vän eller familjemedlem intresserad av segling, köpa den att ha till hands i födelsedagspresent eller julklapp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.