Vilka steg för att komma i National Spelling Bee?

"Ditt ord är . . . " Ungdomar över hela USA väntar dessa ord med spänning som de konkurrerar på en av nivåerna av Scripps National Spelling Bee. Scripps National Spelling Bee hålls en gång per år i Washington, DC, med konkurrenter från varje stat.

Ta reda på den nationella RÄTTSTAVNINGSTÄVLAN kräver konkurrens på flera bin längs vägen. De flesta eleverna börjar i skolan RÄTTSTAVNINGSTÄVLAN. Vinnarna i dessa bin fortsätta att konkurrera i en all-län eller all-stad bee. Dessa bin har oftast alla rundor muntlig. Konkurrenter i regionala eller område bin har ofta ett skriftligt prov för första eliminering rundorna, och den sista omgångarna är muntlig.

Studenter som vinner den regionala eller område bin gå vidare till staten konkurrens. Staten vinnarna också har skrivit rundor och avsluta med muntlig rundor. State vinnare att resa till Washington DC för att konkurrera på Scripps National Spelling Bee, sponsrad av EW Scripps Company, nyheter syndikat.

staterna kan skicka mer än en vinnare till de nationella RÄTTSTAVNINGSTÄVLAN. Antalet stavare varje stat kan skicka bestäms av hur många sponsra tidningar finns i just den staten. En sponsor tidningen behöver inte ägas av Scripps företaget-det räcker med att vara villiga att organisera staten och /eller samhället bin stavning. Det genomsnittliga antalet stavare på nationell RÄTTSTAVNINGSTÄVLAN är vanligtvis omkring 260.

Förhållandet mellan pojkar som flickor varierar från år till år, och de 81 vinnarna delas nästan jämnt mellan män och kvinnor. Reglerna för stödberättigande mandat att studenten inte får vara över 16 år vid tidpunkten för den nationella RÄTTSTAVNINGSTÄVLAN, och kan inte ha kommit till nionde klass när deras skola final. Scripps National Spelling Bee drivs på ideell basis, så stavare är inte skyldiga att skicka Anmälningsavgifterna för alla Bee konkurrens.

stavare har några bra incitament för att vinna den nationella RÄTTSTAVNINGSTÄVLAN. Den första plats vinnare går hem med mer än $ 30. 000 (USD) i kontanter och stipendier. Varje konkurrent i den nationella RÄTTSTAVNINGSTÄVLAN tar hem några fina priser. Priser på statlig nivå är vanligen bestäms av sponsring tidningen. En nationell tv-nät täcker ofta den sista rundan leva och vinnarna i tävlingen får en stor medial uppmärksamhet.

Att vara en god speller hjälper en elev lyckas i språk konst och litteratur studier och stöd i god skriftlig och organiserat tänkande. Dessa färdigheter kan hjälpa en elev att uppnå mål långt bortom Scripps National Spelling Bee.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.