Vad bör jag tänka på vid köp Begagnade böcker?

Secondhand böcker är ett utmärkt sätt att bygga ett bibliotek utan att det medför en stor kostnad. Förutom de kostnadsbesparingar, som väljer att köpa böcker som tidigare ägde öppnar dörren för att hitta sällsynta eller samlarobjekt böcker som inte längre är i tryck. Äga dessa böcker kan också hjälpa till att minimera behovet av att låna eller hyra böcker varje gång du behöver något att läsa. En av de viktigaste aspekterna av att köpa begagnade böcker är att veta vad du letar efter och hur mycket du är villig att spendera. Veta vad du vill kan du fokusera på detaljhandel och andra källor som kan bära den typ av bok du längtar efter. Samtidigt, veta vad man rimligen har råd att spendera för boken kommer också att du begränsar dina möjligheter, gör det möjligt att tillbringa mer tid med källor som är mycket sannolikt att få vad du vill. Det finns ett antal ställen att utforska när man köper begagnade böcker. För underhållning, besöker en sparsamhet butik kan ge några spännande och extremt billiga fynd. En fördel till sparsamhet butiken är att många av dessa anläggningar tar tid att organisera böcker efter ämne eller författare. Detta kan göra sökningen mycket enklare om du har en viss bok i åtanke. Ett alternativ till sparsamhet affärer är det loppmarknad. Även om urvalet inte blir lika stort, finns en stor potential för att komma över en skatt till ett fantastiskt pris. Folk håller normalt varvet försäljning som ett sätt att rensa hem objekt som inte längre ville. Detta betyder att du säkert kan göra några förhandla och köpa någon bok du vill ha ännu mindre än den utsända priset.

För specialitet böcker, till exempel skola eller högskola texter, är det ofta en god idé att besöka en off-campus kollegialt bokhandel. De kommer att ha begagnade böcker under olika förhållanden, vilket gör det möjligt att köpa de böcker du behöver för en bråkdel av det ursprungliga priset. Se till att kolla med instruktörer så du vet vilken version av en given text du behöver innan man köper något, eftersom många av dessa butiker kommer inte att tillåta returer eller byten.

Estate försäljning kan ge några intressanta samlarobjekt och sällsynta böcker. Medan vissa av de begagnade böcker kan kosta lite mer i denna lokal, de är mycket mer benägna att ha hållits i nästan perfekt skick. När du bläddrar igenom böckerna tillgängliga, är det inte ligger utanför området för möjligheten att komma över en första upplaga och få den till ett bra pris.

Tänk på lokala biblioteket som en potentiell källa för god kvalitet begagnade böcker. Medan de flesta människor förknippar bibliotek med låna böcker istället för att köpa dem, är det inte ovanligt att många bibliotek för att sälja böcker som finns liten eller ingen aktivitet. Som med varvet försäljningen, är det viktigaste målet att klara behövligt utrymme samtidigt gör lite pengar från ansträngning. En bok Försäljningen av denna typ kommer förmodligen inte riktigt lika billig som en loppmarknad, men det finns en god chans att böcker kommer att vara billigare än på sparsamhet butik.

Hitta begagnade böcker att köpa och njuta är ett utmärkt sätt att bygga upp ditt hem bibliotek för väldigt lite pengar. Ta lite tid på en lördag eftermiddag och se vad du kan hitta. Du kan bli glatt överraskad över hur lätt det kan vara att hitta böcker du vill äga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.