När kommer Harry Potter och dödsrelikerna Come Out?

release datum för Harry Potter and the Deathly Hallows , den sjunde och sista Harry Potter boken, har ännu inte meddelats officiellt. Detta har inte stoppat Harry Potter fan gemenskapen från spekulera rampantly på en release datum, och ett antal fans har skapat vadhållning pooler på när releasedatum kommer. Släppet är allmänt förväntas vara på sommaren, då fans och förlagsvärlden kan förvänta sig en slutlig tillkännagivande i mitten

Mars.

Några bitar av information kan användas för att extrahera information om utsättning datum för Harry Potter and the Deathly Hallows . Den första är att J. K. Rowlings böcker brukar komma ut under sommaren, så att de inte avbryter barnens liv under tiden i skolan, och de brukar också komma ut vartannat år. Dessutom har företrädare för Bloomsbury och Scholastic offentliggöras kommentarer som tyder på att en 2007 release datum kan förväntas. Harry Potter och dödsrelikerna finns redan tillgänglig för pre-order på stora online-återförsäljare, även om de skyndar sig att säga att frige datum är fortfarande okänd.

Med tanke på förslaget om en 2007 release, förbeställa tillgänglighet, och tidigare utgåvan historia, är Harry Potter fans hoppas på Harry Potter and the Deathly Hallows under sommaren 2007. Det exakta datumet är en orsak till intensiv spekulation. Många av de tidigare böckerna har kommit ut kring tiden för vintersolståndet. Om Harry Potter och dödsrelikerna är att släppas på dagen för vintersolståndet skulle release datum 21 juni 2007. Detta är den tidigaste förväntade utsläpp, och är därmed den enda mest fans hoppas på. Eftersom de böcker som brukar komma ut på lördagar, skulle släppa infaller sannolikt den 23 juni.

Andra läsare har föreslagit att Harry Potter och dödsrelikerna kan komma ut på 7 juli, på grund av Synchronicity av den sjunde boken kommer ut den sjunde dagen i sjunde månaden, och eftersom den 7: e är en lördag, den traditionella release dagen. Två argument punkt mot denna teori. Den första är att 7 juli skulle årsdagen av attentaten i London och Rowling knappast skulle känna sig bekväm med att släppa boken den dagen. Dessutom är filmatiseringen av Harry Potter och Fenixorden som kommer ut den 13 juli 2007, och förlaget knappast skulle bjuda in en konflikt med filmen.

En annan teori som svänger med är att Harry Potter och dödsrelikerna kommer att publiceras den 31 juli, Harrys födelsedag, och Rowlings också. Författaren kan mycket väl frestas att fira hennes 42. Födelsedag med släppet av den sista boken i serien. Ack, faller 31 juli på en tisdag, en osannolik dag för en Harry Potter-utgåva, men konventionell nya böcker är vanligtvis ut på tisdagar.

På grund av titeln, del läsare misstänker att boken kan komma den 31 oktober, eller Halloween. Den förfärande tanke på en övergång som i slutet av 2007 inte är tilltalande för många, som påpekar att 31 oktober är en tisdag under skolåret. Med tanke Rowling förkärlek för gåtfulla titlar, kan "Hallows" i Harry Potter och dödsrelikerna har ingenting alls att göra med Halloween, men med tanke på den framträdande roll som denna semester spelar i böcker och på Harry's livet, kan det fortfarande vara viktigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.