Jag Fusk om jag slå upp svaren på ett korsord?

göra korsord är ett roligt sätt att fördriva tiden och kan också vara lärorikt. Svårt korsord kan lämna en mired plötsligt med några idéer om hur man kan lösa ett svar eller två. Om du har fastnat och har tillgång till svaren, är det i allmänhet inte anses fusk att leta upp ett svar eller två. Det finns dock några anmärkningsvärda undantag. Ett korsord tänkt att representera ett arbete som kan hänföras till en klass ibland, kan inte representera någon annans arbete rättvist. Fusk kan definieras som förvränga någon annans arbete som sitt eget. Så även cribbing från en kurskamrat att slutföra korsord skulle inte vara rättvist. Generellt man inte har tillgång till svaren i detta exempel.

Dessutom bör enstaka korsord konkurrensen inte innebära fusk. Återigen, vanligtvis inte en har inte tillgång till svaren. Köra till Internet för att söka upp saker och ting är också orättvist, eftersom en del människor kommer att slutföra pussel strikt från sin egen kunskap. Om du inte är i en konkurrensutsatt eller skolmiljö och helt enkelt gillar att göra korsord, tillfällig kontroll av ett ord kan faktiskt vara en möjlighet till att lära sig att bli bättre på pussel. Behandla "fuska" som en lärande, och memorera vad fakta eller alternativa definitioner ord du måste se upp. Detta kommer i slutändan att hjälpa dig att avstå från behovet av att fuska på korsord i framtiden. En del purister hävdar att fuska på korsord är alltid fel, och att man är bara fusk själv. Det kan hävdas istället att fuska på korsord gjort enbart för nöjes skull eller njutning faktiskt kan vara en möjlighet att gynna sig själv genom att lära sig något nytt. Glöm bara inte att hävda att du faktiskt gjorde fuska lite.

Det kan vara bra att köpa böcker av korsord som har flera olika svårighetsnivåer. De nya beundrare av korsord kan arbeta sig fram till de svårare pussel. Flesta anser söndagen, New York Times korsord att vara de med största svårighet. Om du är ny på att göra korsord du kanske vill undvika arbetar på New York Times pussel. Växelvis arbetar några enkla som fusk, att förstå vissa frågor som tenderar att återkomma om dessa pussel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.