Vad är Releasedatum för Harry Potter and the Deathly Hallows?

På toppen av många bestseller listor med fem månader innan de offentliggörs, den sista boken i den enormt framgångsrika Harry Potter bok, Harry Potter and the Deathly Hallows är utlösning blandas känslor fans över hela världen. Boken, som planeras att finnas till försäljning den 21 juli 2007, bryter försäljningsrekord från pre-order ensam. Den sista avbetalning kommer tio år efter den första Harry Potter bok kom in i bilden. Harry Potter och de vises sten (i USA, Harry Potter och de vises sten ) var en överraskande hit, och introducerade miljontals läsare världen över att livet i Harry Potter, pojken guiden, Hogwarts, hans wizarding skola, hans vänner och hans dödsfiende, Lord Voldemort.

Titeln på vad J. K. Rowling säger blir hennes sista bok om Harry Potter tillkännagavs den 21 december 2006. Den 1 februari 2007 meddelade hon att Harry Potter och dödsrelikerna kommer att säljas på en minut efter midnatt den 21 juli 2007. Bokhandlar förväntas hålla öppet sent att ta de långa linjerna och många Harry Potter partier som verkligen kommer att äga rum för att hedra den sista volymen av den älskade berättelsen. Dessutom kan boken vara förbeställas från online bokhandlare, med leverans planerad till 21 juli 2007.

Fans väntar med förväntan-och viss bävan-att lära sig svaren på många av de gåtor som lämnade dem hängande i slutet av den sjätte boken, Harry Potter och halvblodsprinsen . Rowling har sagt att två karaktärer kommer att dö i sista boken, och läsarna har spekulerat vilt, lämnar ingen karaktär immuna mot ett föreställt död. Många fans, som har överlevt död älskade figurer såsom Albus Dumbledore och Sirius Black, är förståeligt nog oroliga för möjligheten att Harry själv dö.

I februari 2007 Harry Potter böcker har sålt häpnadsväckande 325 miljoner exemplar på 64 språk över hela världen. Många i branschen tror att Harry Potter och dödsrelikerna kommer att bli den mest sålda boken genom tiderna. Barn och vuxna fans runt om i världen är överens om att Rowlings förtrollande magisk värld med dess teman om lojalitet, sökande efter tillhörighet, self-discovery, och striden mellan gott och ont har hänförd dem som om det verkligen var magi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.