Vad är tvål på rep?

ordinarie bar tvål kan vara oerhört svårt att kontrollera när det är vått, och plocka upp en tappad tvål skulle kunna få ödesdigra konsekvenser. En badande kan också glida och falla efter att kliva på en lös tvål eller såpa kan bli förorenade med andra material. En populär lösning på detta problem kallas tvål på en lina .

tvål på ett rep består av en stång med gjuten glycerin tvål tryggt anknutna till en slinga med rep genom bildade hål. Användaren av tvål på en lina är tänkt att placera repet böjs över hans eller hennes handled för att förhindra att en tvål själv från att falla till golvet. Tvålen kan fortfarande glider ur den badande hand, men åtminstone att det inte kommer någon annanstans.

Tvål på en lina tjänar ett legitimt ändamål för badare som tenderar att förlora vanliga tvålar eller brist på fysisk förmåga att böja sig i duschen för att hämta en förlorad bar. Men många människor köper produkten mer som en nyhet post än en faktisk bad stöd. Tvål på en lina är en populär present till män på grund av sin koppling till ett fängelse varnande berättelse mer än något annat. Det tvivelaktiga varning för män gäller gemensamma duschar finns i fängelser och sadistiska beteendet hos vissa intagna som använder dem. Nyanlända till fängelset sägs vara primära mål för sexuella övergrepp, särskilt om de skulle råka böja sig i duschen för att hämta en tappad tvål. Det bästa sättet att förhindra detta slags angrepp, enligt Urban Legend, var att alltid använda tvål på en lina medan du duschar i fängelset.

På grund av detta apokryfiska berättelse, många kvinnor och män behandlar hur ny såpa på en lina finns i gåva butiker som den ultimata gag gåva till andra män. Medan vissa kan faktiskt använda tvål för bad, många mottagare hålla tvål på en lina på displayen som ett skämt eller konversation bit. Vissa nyhet företag öka skämt genom grafik och kopia på den förpackning som spelar upp "Prison duschen" vinkel.

Alla tvål på en lina produkter säljs som nyheter, dock. Flera kosmetika och skönhet företag stöd erbjuder tvål på en lina för kunder som vill ha bekvämligheten och säkerheten för en säkrare tvål. Tvålen själv kan bildas i olika nyhet former såsom hund ben, blommor eller hjärtan, men den tänkta användningen är för personlig hygien, inte en nyhet gåva. Det kan vara svårt att bygga om en vanlig tvål för att acceptera ett rep, så att tillverkare utformar sina produkter med en lämplig öppning.

Tvål på en lina kan verka vara mer av en nyhet post än en faktisk bad stöd, men det gör attraktionskraft för äldre badare och personer med fysiska begränsningar som gör att böja svårt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.