Vad är syntetiskt hår?

Syntetiskt hår är material som verkar vara människohår men är tillverkad av icke-mänskligt material. Dessa skönhet posterna ofta kallas falska hår, en väv, och tillägg. De är i allmänhet används av kvinnor att göra sitt hår verkar längre, tjockare, eller en annan färg. Det finns flera sätt att syntetiskt hår kan fästas.

Generellt sett är syntetiskt hår används av kvinnor som tror att det höjer deras utseende. Detta kan göras genom att en kvinna med kort hår verkar ha längre hår. Det tillåter en person att skapa bullar och andra stilar som annars skulle vara svårt på grund av otillräcklig fysisk håret volym. Fake hår kan också användas när en kvinna vill ha en färg ändras utan att dö hennes naturliga hår. Det finns olika kvaliteter av syntetiskt hår. De flesta är gjorda av någon typ av plast. Som sådan, de flesta svarar dåligt på värme redskap. Många, redskap dock pre stil, vilket innebär att en person inte behöver oroa sig med hjälp av styling. Hon kan helt enkelt köpa falska hår som redan är skrynkligt eller viftade som hon tycker om det.

syntet hår allmänhet inte reagerar på samma färger som människohår. Detta betyder inte att de som använder dessa skönhetsprodukter är begränsade i sitt färgval. Fake hår kommer i en mängd olika färger, inklusive flera toner och markerat löshår. Vissa människor försöker matcha den falska håret till sin naturliga hårfärg. Andra väljer färger som är helt annorlunda. Det finns flera sätt att använda syntetiskt hår. Ett sätt är genom att bära en peruk. En full peruk är som en keps med bifogade hår. En persons äkta hår göms i med peruk som täcker upp, ryggen och sidorna av huvudet. Det finns också partiell peruker att bara täcka en del av huvudet. När fake hår kallas en väv, är det oftast limmas eller sys in i håret. Detta innebär ofta hår som är ansluten till ett spår. Det spår skärs och det kan limmas i hårbotten med särskilt utformade bonding lim. Spåren kan även sys in i håret med tråd. Detta innebär vanligtvis fläta en del av håret och väva tråd genom flätor att ansluta falska håret.

syntet hår är också vanligen används för flätning. Den falska hår som används för dessa stilar är i allmänhet lös. Det finns olika metoder för att fästa de lösa trådar till en persons naturliga hår för att skapa en flätad stil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.