Vad är solariesalonger?

solariesalonger finns anläggningar som ger människor möjlighet att uppnå en inomhus solbränna. Solariesalonger har vanligtvis flera solarier liknas vid utseende till ett snäckskal, där människor ligger under en viss tid att gradvis Tan huden. Vanligtvis för att uppnå önskad nyans av brunt, människor använder solariesalonger under en period av flera veckor till flera månader. För att bibehålla en solbränna, måste folk besöka solariesalonger regelbundet.

solariesalonger kan vara exklusiv företag, som enbart tillhandahåller garvning bås. Ofta, men är solariesalonger bifogas hår salonger, hälsa eller land klubbar, eller full service spa. Medlemskap kan behövas vid någon eller alla av ovanstående, eller klubb kan erbjuda pay as you go service. Vanligtvis solariesalonger erbjuda ett snitt kurs om man köper ett stort antal garvning sessioner på en gång. När solariesalonger vunnit första popularitet, de ansågs vara ett säkrare alternativ till garvning utomhus, på grund av mindre utdragen exponering för UVA-och UVB-strålar. Äldre salonger som UVB-strålar uteslutande, vilket har medfört betydande risk för hudskador. Idag är de flesta solariesalonger anställa UVA-ljus strålar, som visserligen är mindre skadligt, kan ändå leda till bestående hudskador.

Använda solariesalonger eller den fysiska solens strålar för att få solbränna kan öka sin risk att drabbas av cancer, för tidigt åldrande och rynkor, samt skador på hornhinnan och näthinnan. Vistas för länge i solariet kan också orsaka hudutslag och brännskador på huden. Trots dessa risker, många använder fortfarande solariesalonger att uppnå den perfekta solbrännan. Har dock fler konsumentupplysning lett till att människor undviker solning helt. Dagens solariesalonger ofta inte tillåter minderåriga att använda garvning anläggningar utan tillstånd från förälder eller förmyndare. De flesta har sjunkit de påståenden som garvning är "säker", eftersom de inte vill vara senare utsättas för stämningar. Andra solariesalonger behandlar frågor om säkerheten genom att använda produkter som ger en solbränd look utan hudskador.

solbrännan krämer och lotion är tillgängliga över disk. Vissa människor tycker inte om effekten av vissa krämer, eftersom de kan göra huden blir orangefärgade i motsats till solbränna. Mystic Tan? är en ny metod som solariesalonger att ge åtminstone tillfälligt utseende solbränna.

Denna process innebär att kunden att kliva in ett bås liknar en shower stall. Han eller hon kan sprejas med en tillfällig garvning lösning som är vinklat för att uppnå maximal påverka utan ojämnheter. Kunden riktar att vända från bakfram för att få full täckning. De flesta är mycket nöjda med resultaten av en Mystic Tan?.

Modeller solariesalonger kommer förhoppningsvis att leda människor bort från garvning metoder som fördjupar hälsorisker. Förekomst av hudcancer fortsätter att öka och minska riskfaktorer, t. ex. garvning kan hjälpa i vad läkarvetenskapen ser som ett allvarligt hälsoproblem kris. Dessutom, även om solning kan förbättra sitt utseende i nuet, kommer det att negativt påverka sitt utseende i framtiden. En tan idag översätter till skrynkliga, skadade och torr hud några år senare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.