Vad är nagelsax?

nagelsax är korta saxar, ungefär tre till fyra inches (7. 62-10. 16 cm) lång på de flesta. De är vanligen tillverkade av rostfritt stål och blad funktion som tar upp ungefär en fjärdedel och en tredjedel av längden. Dessa saxar kan användas för att klippa naglarna eller nagelbanden, och de är också lämpligt för enstaka små skära uppgift, som att ta bort en tagg från kläder eller snipping en lös tråd. som är ute efter nagelsax behöver vanligtvis att välja mellan två olika stilar. Många har lätt skovlar som hjälper till att minimera risken att skära i huden. Andra har platta blad och får inte vara att föredra för att skära naglar. Faktiskt, men dessa saxar kallas nagelsaxar, många människor föredrar att klippa sina naglar med spik Clippers. Dessa ytterligare minska risken för oavsiktliga nedskärningar på huden, tenderar att skära mer jämnt, och kommer i olika storlekar för att trimma fingernaglar och tånaglar.

Vanligtvis flesta människor använder nagelsax att trimma döda och övervuxna nagelband hud, eller ibland för att trimma en irriterande Hangnail. Således kan sax kan vara användbara, men inte exakt utrustning som behövs i ett hem. De flesta människor vill ha ett par eller två för tillfällig styckning uppgift, och det är en bra idé att leta efter saxen kvalitet spik så att putsning sker säkert och effektivt sätt. När du handlar för nagelsaxar, leta efter rostfritt stål dem, eftersom dessa kommer att skarpast. Det bör inte vara mycket för att trimma en spik. Om den gör, tyder detta på saxen är inte vassa nog. Periodvis dessa sax behöver byta, och folk bör avstå från att använda dem som inte är vassa och köpa ett nytt par.

Lyckligtvis nagelsax är typiskt billig, oftast mindre än cirka $ 10 US dollar (USD), och de kan komma i olika grooming kit för män eller kvinnor. Bästa val i dessa kit är de som också har spika Clippers eftersom detta ger fler alternativ för att klippa naglar med största lätthet. De som söker på dessa saxar hittar dem på många platser. De finns i många läkemedel butiker, skönhet leverans butiker, på nätet i en mängd olika platser, och även i många livsmedelsbutiker. Det är lättare att hitta byggsatser nagelvård vid Drug Stores och skönhet butiker utbudet.

Speciellt om nagelsax används för att trimma nagelband hud, bör de steriliseras före användning några gnugga alkohol. Eftersom dessa saxar vanligtvis hålls i badrummet, kan de lätt bli smittade med en rad olika bakterier eller svampar. Vissa människor ska undvika att använda sax på fötterna för att trimma huden, särskilt de med diabetes. Diabetiker måste vara särskilt känsliga för att utföra arbetsuppgifter fotvård på grund av ökad risk för infektion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.