Vad är ett hår Weave?

Ett hår väva är en behandling som erbjuds på många salonger som erbjuder kunder med utseendet och känslan av längre eller tjockare hår. Anledningen till att denna behandling kallas en "hår väva" är att naturligt urval eller människohår köpt salongen klienten är invävd i kundens naturliga hår, ganska nära hårbotten.

Många människor väljer att ha ett hår väv för att de vill ha längre hår, tjockare hår, eller för att de inte gillar strukturen på deras naturliga hår. Den typ av hår som är invävd i den naturliga hår kan vara en färg, längd och struktur som kunden väljer. En naturlig blondin med kort lockigt hår kan få ett hår väv som kommer att lämna henne med guld lockar ända ner till midjan.

Beroende på kundens naturliga hår typ och önskat utseende, får håret väva tillämpas på ett antal olika sätt. I vissa fall kan ett hår väva fullt ut täcker kundens naturliga hår. I detta fall är det som om kunden har en peruk fästs på huvudet. Ett hår väva kan också användas för att framhäva sin naturliga hår. Denna typ av hår väva vanligtvis används av människor som har rakt vågigt hår. Om en brunett med axel-långt hår ville längre, tjockare hår, kunde hon ha ett hår väv läggas lägga inches och volym till hennes utseende. Tricket här är att se till att ytterligare håret matchar den naturliga håret. Denna typ av hår väva ofta kallad "Extensions. "

Få ett hår väva kräver ofta en hel del tid och pengar. Salon kunder kan spendera tusentals kronor på håret ensam. Hår, till exempel, är ofta mycket dyrare än syntet hår. Tjänsten genom vilka ytterligare håret är invävd i den naturliga hår kan ta timmar av tid och beroende på salongen, en hel del pengar. Dessutom, om du bestämmer dig för att få ett hår väva det är en annan färg än din naturliga hår, kan du ha håret färgat också.

Om du är intresserad att få ett hår väv, är det viktigt att notera att du måste återvända till salongen för att få väva avlägsnas och, om du väljer en ny väv tillämpas. Beroende på vilken typ av hår väva att du får och tillväxten i ditt hår, dina följande utnämning skulle kunna vara mellan tre veckor och två månader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.