Vad är ett hår Perm?

Ett hår Perm är en kemisk process som ändrar håret form för att skapa ett nytt utseende. De med naturligt rakt hår kan omvandla sina håret i vågor eller lockar och de med lockigt hår kan tämja sina lockar genom kroppen. Några av de olika typer av hår perms inkluderar spiral, stack, plats och Volumizing. Den Volumizing håret permanent lägger volym till håret för en tjockare utseende. Denna typ av permanent lägger inte vågor eller lockar och inte kosta så mycket som en all-over hår permanent. Den Volumizing Perm kan arbeta för tungt eller långt hår för att lägga kroppen att platta håret. Plats håret Perm görs endast på en del av håret. Spot perms kan användas på lockigt hår att tona ner burrigt lockar på hjässan, men de kan också användas för att lägga curl eller ett organ för alla hårtyper.

Bunten Perm fått sitt namn från det sätt olika storlek Perm stavar är staplade från hjässan till nacke och axlar. Denna typ av Perm ger en annan form till ändarna på håret och skapar en kil sorts utseende. Bunten hår permanent kan lägga kropp, våg eller curl till håret. Den spiral perm ger en tvinnad blicka hår delar och sker vanligen på längre hår.

Perm är en förkortning för PERMANENT . När processen gjordes först i Tyskland i början av 1900-talet tog den genomsnittliga håret Perm ungefär tolv timmar. Idag är de flesta perms sker i ungefär två timmar. Eftersom Perm lägger kemikalier i håret, måste man hålla skadan till hår delar till exempel genom att inte blåsa torkning av håret för mycket. Färgat hår kan inte permed eftersom kemikalier används också för färgläggning processen och alltför många kemikalier lätt kan skada håret.

Färd med att göra ett hår Perm börjar med omslag färska tvättat håret runt perm stavar. Ju mindre stavar, desto mindre lockar blir större och Perm stänger skapa vågor snarare än lockar. När håret är säkrad på stängerna är Perm kemiska tillämpas på den inställda håret. Håret Perm kemiska skapar flexibilitet i hårets struktur som gör att håret bildas i form och storlek Perm stavar. Efter håret tas bort från stavar, en NEUTRALIZER läggs till håret som sätter håret i sin nya permed form.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.