Vad är ett Back tvättmaskin?

Ett av de svåraste ställen på kroppen för en person att noggrant rengöra är tillbaka. En tillbaka brickan är en toalettartiklar verktyg som kan användas för att utföra denna uppgift. En sådan post består vanligen av ett handtag med städning huvud som används för bad.

Anledningen till att det kan vara svårt att rengöra ordentligt ryggen är att det finns områden som är svåra att nå. Av denna anledning har ett ryggstöd bricka vanligtvis ett långt skaft, som ger en person tillträde till de områden som inte enkelt kan nås för hand. Handtagen är vanligen tillverkade av antingen plast eller trä.

Varje tillbaka brickan är inte samma sak. En av de största skillnaderna är den typ av städning huvud som är ansluten till handtaget. Dessa kan göras av en mängd olika material, såsom svamp, nät och luffa. Denna mångfald av rengöring huvuden anpassa utbudet av badvatten preferenser som människor kan ha. En tillbaka bricka som har en maskstorlek rengöring huvud, till exempel, är ett bra val för personer som badar med duschgel. Mesh är allmänt idealisk när en person vill generera en hel del skum. En svamp tillbaka brickan kan också användas med duschgel, även om resultatet skum kanske inte är så stor. Sponge material fungerar bra med tvålar, dock. Fördelen med denna typ av rygg brickan är att det kan vara lite hårdare än en med en maskstorlek rengöring huvudet. En del människor förknippar denna fasthet med förbättrad rening kapacitet. Dessa tillbaka brickor som har luffa rengöringar huvuden tenderar att vara mycket bestämd. Många människor använder när de vill känna sig som om de är skrubba ryggen. Dessa är också bra för exfoliering.

A tillbaka brickan kan användas i badkaret eller i duschen. Många modeller har sladden från vilken de kan hängas. Andra har hål eller ringar i det handtag som kan användas för att hänga tillbaka brickorna på krokar. En tillbaka brickan är ofta billigt och kan ofta finnas till försäljning i många butiker som säljer hälsa och utrustning skönhet.

Det finns mer sofistikerade modeller med massage kapacitet. Dessa är vanligen batteridrivna. Som person är städning ryggen, kan hon också uppleva vibrerande sensationer, som i allmänhet är mer för nöje än för rengöring. Ryggen brickor med massage resurser tenderar att vara lite dyrare än de mer traditionella modellerna, och de får inte vara allmänt tillgänglig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.