Vad är ett Back ansiktsbehandling?

back ansiktsbehandling är en hud behandling som särskilt utformats för ryggen. Vissa spa hänvisar till ett tillbaka ansiktet som en "bacial. " Back ansiktsbehandlingar använder många av de tekniker som används i huden behandlingar för ansikte, och de förväntas att förtydliga och mjuka upp huden på ryggen samtidigt som en djupt fuktgivande behandling som kommer att lämna kunden med en hälsosam, glödande tillbaka. Tillbaka ansiktsbehandlingar för både män och kvinnor finns i en rad formuleringar som riktar sig specifikt hudtyper eller frågor som tilltäppta porer och akne på ryggen.

människor ofta har svårt att upprätthålla en regim hudvård för ryggen eftersom ryggen är notoriskt svårt att nå. Med hjälp av ryggen skurning dusch verktyg kan de flesta hålla ryggen ren, minskar tilltäppta porer och andra hudproblem, men det kan vara svårt att återfukta ryggen eller för att behandla torr hud och andra irriterande och ibland fula villkor. Medan en back ansiktsbehandling kanske låter lite fånigt, kan detta spabehandling faktiskt vara ganska värdefulla, särskilt för människor som tillbringar mycket tid i låg-backed kläder eller badkläder.

Vanligtvis back ansiktsbehandling inleds med en djup rykande där syftet är att öppna porerna och mjuka upp huden. En aesthetician kan använda olika behandlingar såsom en exfolierande scrub för att avlägsna döda hudceller från ryggen, och han eller hon kan också utföra extraktioner tilltäppta porer. Efter ångbehandling och peeling, kan ryggen att ingå i en rik fuktgivande mask, och några estetiker erbjuder även massage för att frigöra spänningar i ryggen.

Skin behandlingar såsom glykolsyra peeling och dermabrasion är också tillgängliga för ryggen , beroende på hudtyp och eventuella problem hud som du kan uppleva. Spa personalen vanligtvis rekommenderar gärna olika behandlingar för dig, och de bör också kunna informera dig om ingredienser som används i ryggen ansiktsbehandlingar. Du bör också redovisa eventuella allergier till spa-personal, som är utmärkande ingredienser kan dyka upp i hudvård behandlingar.

är tillbaka ansiktsbehandlingar rekommenderas inte för gravida kvinnor, eftersom kunderna måste ligga på magen för att få tillbaka ansiktsbehandling. Varaktigheten av en rygg ansiktsbehandling kan variera kraftigt, beroende på vilken behandling du väljer och spa, om tidpunkten är ett problem, ska du informera spa personalen när du bokar. Som med alla slags spa utnämningen, är det en bra idé att komma tidigt så att du har gott om tid att fylla i papper, förvandlas till ett spa mantel, och koppla för mötet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.