Vad är ett Back Skrubber?

back skrubbern är en personlig vård objekt används för att utöka räckvidden för armen för att rengöra baksidan, vilket kan ofta vara svårt att nå. Det finns olika typer av rygg skrubbrar tillgängliga för att passa olika behov, t. ex. för daglig rengöring och peeling. En back skrubber kan också betecknas som en rygg luffa, rygg pensel, eller back renare.

De flesta tillbaka skrubber funktionen ett långt skaft göra av plast eller trä, med nylon eller snöre ögla i ena änden för att Skrubbern att hängas upp i badkar eller dusch. I andra änden finns en skrubber, som kan vara en luffa, en svamp eller en mjuk borst borste. Några andra teckningar tillbaka skrubbrar funktionen helt enkelt en lång skrubbern mellan två rep handtag, men dessa är något mindre vanliga.

A tillbaka skrubbern tillåter någon med begränsat rörelseomfång att noggrant rengöra baksidan, men det kan användas av alla som vill exfolierar huden på ryggen. Det kan också användas för att utöka räckvidden för armen att rena nedre extremiteterna samt för dem som kanske har svårt att böja eller nå. Liksom med personlig omsorg post, var noga med att tvätta ryggen skrubbern noggrant efter varje användning, och ersätta den med jämna mellanrum. En back skrubbern kan användas med vanlig tvål eller Body Wash för daglig rengöring, eller så kan användas med en bodyscrub för peeling. Exfoliating huden på baksidan är ben eller fötter med en skrubber och bodyscrub mycket billigare än att betala någon på en salong eller spa att göra det, och det är relativt enkelt. Det är bäst att blöta ner området i varmt vatten i några minuter för att mjuka upp huden och sedan tillämpa bodyscrub, och gnid in den med skrubbern i ett par minuter. Därefter kan bodyscrub sköljas bort, för att avslöja fräschare, mjukare hud därunder.

En back skrubbern kan användas för att tvätta rygg och ben och fötter varje dag. Man bör dock komma ihåg att exfoliate bara en gång per vecka eller två. Exfoliating alltför ofta kan irritera huden, eller till och med leda till infektioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.