Vad är en pensel Roll?

En borste rulle är en mjuk väska som används för att lagra och transportera Makeup penslar. Det kan vara tillverkade av material som bomull, nylon, vadderat bomull, duk eller denim. Det kan fästa med en smäll, knapp, slips eller kardborreförslutning. Brush rullar säljs med eller utan smink penslar, rullar säljs med borstar är ofta dyrare än de utan.

Brush rullar finns i många olika storlekar och modeller, från enfärgad sofistikerade stilar till färgglada, läckra mönster. En professionell makeup artist kommer förmodligen att ha flera. Det är viktigt att ha utrymme att lagra alla borstar att en kvinna använder, däribland en ögonskugga borste, rodna borste, puder borste, kontur borste och läpp borste. Vissa borste rullar har separata fack för varje borste, medan andra kan ha en stor ficka för att hålla alla makeup borstar. Separata fickor ofta är rymlig nog att rymma mer än en borste, särskilt smalare dem utformad för läpp bruk eller för ögonskugga. Det är bäst att inte använda en borste rulle som en långsiktig lagring alternativ. De är bättre som används för transport, t. ex. när en kvinna reser. Makeup artister uppskattar ofta enkelt och bekvämt rullar borsta erbjudande när du reser från plats till plats. Medan en makeup fall normalt är mer stationär och hålls i ett sovrum eller badrum, en borste rulle är konstruerad för enkel transport. Dess mjuka och flexibla natur gör det till ett bra val för packning i resväskor eller över natten väskor. En borste rulle kan behöva tvättas ibland om det blir nedsmutsade med smink. Det är en bra idé att lagra rengöra borstar i den, för att undvika att få det smutsiga. Vid rengöring bör användare följa skötselråden att se till att utbyggnaden inte är skadad. Lättskött borste rullar kommer att kräva mycket mer än att torka sig med en fuktig trasa.

Craft-älskande människor kan utforma en pensel rulla sig. Det finns många tutorials som finns på nätet, minimal sömnad färdigheter behövs eftersom detta är ett relativt enkelt projekt. Använda en symaskin är bra och kommer att göra arbetet går snabbare, men hand-sy en borste rulle kommer inte att ta en oändlig tid. Att kunna skapa en borste rulle medger full kreativ frihet, från val av material till färger på storlek.

Various kosmetika företag tillverkar borsta rullar och priserna varierar kraftigt. För en grundläggande rulle som är används bara ibland, kan en kvinna välja en billig pjäs. Sjukvårdspersonal kommer förmodligen köpa mer avancerade rullar eller fall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.