Vad är en arm Lift?

En arm lyft, även kallat brachioplasty, är en typ av plastikkirurgi som används för att omforma en persons arm. Arm hissar används för att förbättra hängande arm vävnader som kan göra en person känner sig mindre trygga om att bära en kortärmad skjorta eller en baddräkt. Arm hiss rutiner används för att avlägsna och skärpa överflödig hud, lämnar en arm som ser mjukare och mer tonad. Förfarandet kan användas efter eller tillsammans med fettsugning, vilket är ett kirurgiskt ingrepp som används för att suga fett ur kroppen. En enskild kan överväga en arm lyft efter att han har förlorat en betydande vikt. När en person är överviktig, sträcker sig hans hud typiskt att tillgodose extra fett i armen. Signifikant viktminskning kan lämna huden lös och ointressant ser. Det är där armen lyft rutiner kan hjälpa.

Fettsugning är inte ett alternativ för dem som hoppas kunna bli av med lös hud. Det kan emellertid ta bort överflödigt fett. Med överflödigt fett borta, kan patienterna avgöra om de behöver arm hissar för att uppnå det utseende de vill ha för sina vapen. Vissa människor kan också ha Fettsugning och armen lyft kirurgi vid samma tidpunkt.

Arm hiss kirurgi är vanligtvis en kort förfarande, som ofta kräver mindre än tre timmar att slutföra. En kirurg vanligtvis använder lokalbedövning för att bedöva området och ge patienten lugnande medel för att hjälpa dem att behålla lugnet. Ibland förfarandet kan motivera användandet av narkos, vilket gör patienten medvetslös. En kirurg börjar en arm lyft genom att göra ett snitt i patientens arm, oftast på baksidan eller på sidan område. En person med en liten mängd överflödig hud nära armhålan kan ha ett mindre snitt nära armhålan området. De med mer överflödig hud behöver vanligtvis snitt som startar i underarm och slutet nära armbågen. När snitt görs, kan läkaren utföra fettsugning om patienten har begärt det. Han skär då överflödig hud bort och stygn i såret stänga, lämnar mjukare, mindre saggy hud.

Liksom andra operationer finns det risker för dem som väljer att ha armen lyft. Bland riskerna finns infektioner, onormal sammanslagning av blod, nedsatt känsel, och onormal ärrbildning. Vissa personer utvecklar även oväntade reaktioner på anestesi eller svullnad i händerna. De flesta människor återhämta sig utan allvarliga komplikationer, dock. Normalt kan lyfta armen patienterna återgå till sin ordinarie verksamhet, bland annat tunga lyft, efter cirka sex veckor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.