Vad är en Spray Tan?

En spray tan är i grunden en konstgjord solbränna uppnått med färgämnen avsett för användning på huden. Det finns flera sätt att få en spray tan, både professionellt och hemma. En spray tan är ett alternativ att få en solbränna med antingen naturlig eller artificiell ultraviolett ljus, som har visat sig vara skadliga för huden. Även om många människor motsätter sig en spray tan, med argumentet att det inte ser naturligt, det är mycket säkrare alternativ för ultraviolett solbränna, och med rätt program kan man se lika naturligt.

professionellt, kan en spray tan uppnås på en salong inne i en monter. Det finns många olika namn som ansökan och de använda produkterna, men i huvudsak är det i alla fall. Fördelarna med att besöka en salong för en spray tan är centrerad kring den professionella hjälp du får. Varje salong med tjänster spray tan borde ha någon anställd som är utbildad i att använda deras produkt. De kommer att kunna hjälpa dig välja en ton och tillämpning belopp som passar din hudton och skapar en naturlig look.

Ansökningsprocessen i de flesta professionella salonger liknar en dusch. Det finns en monter, inte olik en duschkabin, där kunder står under ett munstycke som avger en dimma av garvning spray. En tekniker kommer att se rätt inställningar innan beskyddare in, och resten av programmet är så enkelt som att trycka på en knapp. Beroende på din hudton och önskad spray tan tonen du vill behålla, kommer du att schemalägga upprepade besök vid vissa intervall. Din tekniker hjälper dig att bestämma hur ofta du ska återvända. Du kan också nå en spray tan hemma med solbrännan produkter finns i butikerna. Medan några av dessa arbetar i enlighet med tillverkarens krav, andra skapar en orange-liknande färgton som kontrollampa i en spray tan. Välja rätt färg på din hudfärg är oerhört viktigt vid val av solbrännan spray eller lotion. Försöker uppnå en färg för mörkt för din hudfärg kommer att resultera i en orange färg som är mycket onaturligt utseende.

En butik inköpt spray tan bör användas bara att skapa en hälsosam glöd eller ljus bronsering, inte mörkare hudfärg. Om du försöker att uppnå en titt sommar tan, konsultera en professionell salong med en utbildad tekniker för att få bästa resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.