Vad är en Spot Perm?

En plats Perm är en ständig våg teknik där endast en liten del av en kunds hår är permed. Det finns flera skäl att välja en plats Perm, somliga med ojämna hår få dem att skapa ett mer enhetligt utseende, till exempel, och äldre klienter med glesnande hår kan använda en permanent plats för att höja volymen, som omfattar håravfall. Någon salong som erbjuder perms kommer att erbjuda plats perms, som tenderar att vara billigare eftersom de inte är lika tidskrävande som perms som tillämpas på hela huvudet. I likhet med andra fasta, är en plats Perm uppnås genom att kemikalier till den del av håret i fråga för att koppla av innan omslag runt en roller eller permanent stång, beroende på vilken typ av lockar och vågor önskat. Håret är kvar förpackad för en viss tid innan en avslappnande används för att ställa curl. Beroende på bredden på det redskap som används för att linda in håret, kan resultatet bli tight lockar eller en mildare våg.

Arbetet med att genomföra en permanent är mycket hårt på håret. De kemikalier som tenderar att göra håret torrt och sprött, och det är mycket viktigt att återfuktar håret väl och att använda produkter som rekommenderas för permed hår när de vårdar en perm. Flesta stylister råda även mot färg och perming inom en kort tidsperiod, eftersom kombinationen av kemikalierna kan orsaka håravfall. Eftersom en plats Perm inte tillämpas på hela huvudet, kan det betraktas som en gyllene medelväg för perming, balanserar önskan om strukturerade lockar och volym med en önskan att hålla håret friska och starka. En del av hår kan behandlas med en plats perm. Spot perms kan jämna ut ojämna hårklippning, speciellt lager när de växer ut, och de kan användas för att lägga till volym och textur i håret av valfri längd. Denna teknik kan också användas för curl kontroll, i vissa fall, speciellt om någon med lockigt hår har områden plattare, mindre spänstiga hår. En plats Behörighet kan också användas för att göra en naturlig våg mer uttalad.

Om du funderar på en permanent ska du tala med en tekniker innan han eller hon rör ditt hår. Dra in ett fotografi som visar den exakta utseende du vill, för att undanröja alla missförstånd, och be att få se en portfölj med en stylist arbete. Om en stylist rekommenderar en tjänst som en permanent plats för dig att skapa ett önskat utseende, be honom eller henne att bli tydlig på vilket område kommer att vara permed och vad slutresultatet kommer att se ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.