Vad är en Skin Peel?

Ett hud skal, också känd som en kemisk peeling, är en typ av kosmetisk åtgärd som innebär peeling det översta lagret av hud från ansiktshalvan. Det finns olika typer av hud peeling tillgängliga, och alla skal ge olika resultat. Medan vissa pärlorna är utformade för att rensa huden från skador, andra pärlorna finns för att göra huden ser yngre och smidigare.

retinoinsyra peeling, fenol skal, och alfa skalar hydroxi är några av de mest populära typer av kemisk peels tillgänglig. En retinoinsyra skal består av retinoinsyra, som används för att minska skalskador. Denna typ av skal kan ge bra resultat, men den måste ledas av en plastikkirurg eller licensieras KOSMETOLOG. En fenol skal är den starkaste hudtyp skal tillgängliga. Detta förfarande består av förvaltning Croton olja till patientens ansikte, vilket bidrar till att eliminera ansiktsbehandling brister inklusive solskador och skrynkling. Till skillnad från fenol eller retinoinsyra peeling, alpha hydroxy pärlorna är relativt lindriga. De kemikalier som används för att skapa denna typ av hud skal härrör från naturliga källor, bl. a. sockerrör. Medan en alfa-hydroxi hud skal är mild, effekterna av denna typ av skal är mycket märkbara. I de flesta fall, att ämnet släpps ut på huden under en kemisk peel kommer från olika naturliga källor, även om vissa lösningar kan också blandas med laborationer framställda kemikalier. Fruktsyror används ofta i kombination med andra syror för att producera en behandling hud skal. När en kemisk lösning har tillämpats på det hudområde, döda hudceller skala bort från huden lämnar slätare hud bakom. Som med alla kosmetiska förfarande, det finns vissa riskfaktorer i samband med ett skal skal. Vissa biverkningar av en typisk kemisk peeling inkluderar rodnad, täthet, splotches hud, och även svullnad. Även om dessa biverkningar är vanliga, kan vissa personer upplever också svår smärta i samband med en kemisk peeling. I detta fall är det bäst att besöka en läkare omedelbart.

Under inga omständigheter bör en kemisk peel utföras av någon som inte är en legitimerad sjuksköterska. Medan många skönhetssalonger erbjuder kemisk peeling tjänster, bör konsumenterna fråga om en praktiserande kvalifikationer innan genomgår behandling hud skal. Kemisk peeling kan hjälpa till att radera många år av solskador och åldrande, men detta förfarande bör alltid utföras av en person med omfattande medicinsk utbildning och kompetens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.