Vad är en Shag Haircut?

En shag frisyr är en skiktad håruppsättning som kan bäras på kort, medellång eller lång. Skikten skärs i en jämn utveckling, med korta skikt överst och längre lager i botten. Den totala effekten är en rufsig, lurvig krona hår med ojämn fåglar, fransar eller stripig slutar, men från 70-talet Shag frisyr till mer modern emo stilar drar Shag hårklippning i ett stort antal varianter. Som en stil, är det mycket lätt att underhålla hemma, som tillsammans med sin trendiga utseende, står för dess popularitet. Det är en god idé att konsultera en erfaren frisör innan beslut fattas om vilken typ av Shag frisyr. Baserat på ansiktet form och hårtyp av en person, kan stylist avgöra om en kort frisyr, kommer medium frisyr eller en lång shag frisyr vara lämpliga. En kort frisyr med en rörig shag eller ett medium med en lugg, till exempel, kan skapa en gallring effekt på personer med runda eller sidor mullig. Någon med kvadratiska eller kantiga drag, å andra sidan kan gå med mildra effekterna av en lång Shag frisyr. När du går till en kort frisyr, tänk på att håret en gång klippa kommer att ta tid i växande tillbaka. Det är inte heller möjligt att bära en hästsvans eller en fläta med kort hår. En person som tenderar att bli uttråkad med en stil snabbt kan vara bättre att satsa på ett medellångt eller långt hår stil. Med en lång shag frisyr, det skikt hållas relativt långa, med den kortaste slutar vid örat-Lobe nivå, vilket tillåter en hel del experimenterande.

hårtyp, naturligtvis, är en annan viktig fråga. Generellt lager varumärket form av en shag hårklippning fungerar bäst med tjocka, vågigt eller lockigt hår, även expert styckning och styling kan göra en positiv skillnad för fint hår. För att uppnå en sexig shag titta, prova att gå för olika typer och längder av lager och smällar. Lägga höjdpunkter kommer också att hjälpa eftersom de kommer att dra ögat till håret textur.

En stylist får klippa shag klippning med sax eller med en rakkniv, beroende på effekt krävs, sax kan ge en mer fjäderlätt utseende. Ändarna kan titulera med en locktång eller en rund borste. Föning och konditionering håret kan hjälpa lägga till volym, om det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.