Vad är en Salt Scrub?

En salt scrub är en formulering av salt och andra ingredienser som används för att exfolierar död hud från kroppen utan att lämna frisk hud bakom och näring som huden med växtbaserade ingredienser. Salt Scrubs ofta säljs i bad butiker och läkemedel så att man kan tillämpa dem hemma, och salt scrub "är också erbjudas som kroppsbehandlingar på spa. Förutom att köpa förpackat salt Scrubs, kan konsumenterna också göra egna, om de vill experimentera med ingredienser och konsistens.

Regelbunden exfoliering främjar frisk, strålande hy genom att ta bort lager av grus och död materia på en gång . Ett antal organ produkter är konstruerade för peeling, däribland socker buskmarker och buskmarker med ingredienser som grund nötskal och luffa. Mest salt scrubs ska inte användas på personer med känslig hud, eftersom salt kan vara slipande och hård, du kanske vill testa ett litet plåster på salt scrub på huden innan du gör hela din kropp. Användarna kan kontrollera nivån av flagning genom att ändra korn av salt används. Det går att hitta mycket fina salta buskmarker som använder noggrant marken salter, tillsammans med mycket grova buskmarker med stora kärnor som djupt kommer in, ta bort mer död hud.

Mest salta buskmarker använder havssalt eller Döda Havet salter, snarare än bergsalt bryts under jorden. Olika salter har olika stort spårämnen som kan bidra till att ge näring åt huden medan den är skurade, och Döda havet salter i synnerhet är prisade för sina kosmetiska och hud lugnande värde. Salterna kombineras sedan med växtbaserade ingredienser för att skapa en önskad doft eller att främja en frisk hud. Dessa ingredienser kan innehålla saker som lavendel, rosmarin, oranga pärlorna, fikon, citroner, citrongräs, blandar ört, kryddor och tång, dock inte alla tillsammans. När saltet och ört blandning skapas, ett salt scrub kan användas som den är eller blandas med en liten mängd olja för att skapa en pasta som gnids mot huden. Tricket med salt scrub är bara tillämpar en liten mängd salt i taget, se till att huden är ordentligt skrapas. En tjock handfull salt kan vara mindre effektivt, eftersom saltkorn överföra sin energi till varandra, snarare huden. Oljan och växtbaserade ingredienser i salt scrub bidra till att polera huden medan det exfolierad.

Spa avser ibland salt Scrubs som salt lyser eller puts eftersom de ofta lämnar huden med en antydan av ett skimmer. Ett salt glöd kan också vara en uppfriskande upplevelse för spa kunder, särskilt när uppfriskande växtbaserade ingredienser såsom citroner används. Efter ett salt scrub har tillämpats, är en bit salt och örter kvar på kroppen, och de flesta föredrar att snabbt duscha ta bort lager av grus. Efter duschen, en återfuktande smör, olja eller kräm kan användas för att ge näring åt huden efter den kraftiga effekterna av scrub, och i ett spa en salt scrub kan följas av en inpackning eller massage, om en kund begär dessa tjänster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.